receptek
-
2024 április 27.
Padlizsán adobo módra: pikáns ázsiai fogás egyszerűen
Készíts krémesre sült és pikáns padlizsánt ázsiai módra: sok fokhagyma, szójaszósz és ecet ízesíti.
-
2024 április 27.
Mennyei, tavaszi pohárkrém rebarbarával: 20 perces recept
A rebarbarából nemcsak limonádét és koktélt lehet készíteni, hanem mennyei pohárkrémet is. Mutatunk is egy szuper gyors desszertet!
-
2024 április 27.
Krémes, tavaszi spárgás rizottó: így készítik az olaszok is
Az üde, krémes spárgás rizottó hamisítatlan tavaszi fogás. Sikerének egyik titka a minőségi fehérbor.
-
2024 április 27.
Sajttal és spenóttal töltött csirkemell: pikáns fűszerek teszik izgalmassá
Csirkemell, spenót és sajt találkozik ebben a csodás receptben, ami garantáltan elnyeri az egész család tetszését.
-
2024 április 26.
Olasz saláta csíráztatott mungóbabbal: balzsamecettől lesz izgalmas
Ez az olaszos ízvilágú saláta nem hétköznapi alapanyagból készül: vitamindús csíráztatott mungóbab kerül bele.
-
2024 április 26.
Mangóval és tejszínhabbal töltött palacsinta: klasszikus recept egzotikus kiadásban
Krémes, édes és üde ez a friss gyümölccsel töltött palacsinta, ismerős, mégis különleges desszertet tálalhatsz.
-
2024 április 26.
Selymes póréhagymaleves: krémsajt teszi ellenállhatatlanná
Könnyű és finom az egyszerű póréhagyma-krémleves, amely selymes textúráját a krémsajtnak és a tejszínnek köszönheti.
-
2024 április 26.
Krémes, tojásos carbonara roppanós spárgával: 20 perc alatt kész
A klasszikus carbonarát talán senkinek sem kell bemutatni. Ez a variáció ugyanakkor a spárga ölelésével visz bele egy új ízt ebbe a kiváló ételbe.
-
2024 április 26.
Gusztusos és ízletes töltött kaliforniai paprika: hús nélkül is kiadós fogás
Az édeskés, színes kaliforniai paprika gombával, zöldségekkel és rizzsel töltve készül. Nagyszerű húsmentes étek, amit egyszerű megalkotni.
-
2024 április 25.
Roppanós spárga leveles tésztában: gyors előétel vagy könnyed ebéd
Spárgarajongóként mindenképp készítsd el ezt a mutatós vendégvárót: gyors, egyszerű és nagyon különleges.
-
2024 április 25.
Epres-joghurtos ivólé: selymes kortyolnivaló a hűtőből
Ez a gyors, könnyű és hűsítő ivólé finom, egészséges, sok vitamint és fehérjét tartalmaz: tökéletes választás meleg napokra.
-
2024 április 25.
Ropogósra pirult Spaghetti all’Assassina: előbb sütik, utána főzik
A tészta különlegessége nem az ízesítésében, hanem a technológiában rejlik, ha az olasz konyha szerelmese vagy, mindenképp adj neki egy esélyt!
-
2024 április 25.
Tavaszi rizses hús cukkinivel: jó fűszeresen az igazi
A kiadós rizses egytálétel sok zöldséggel gazdagítva készül. Szaftos és ízletes, és frissen kínálva a legfinomabb!
-
2024 április 24.
Könnyed, mediterrán tésztasaláta: a füstölt lazactól lesz izgalmas
Aki kedveli a salátát és a füstölt lazacot, az ezt a villámgyorsan elkészíthető, könnyű receptet is hamar megszereti.
-
2024 április 24.
Édes rebarbaraszósz házilag: tavaszi feltét gofrira és palacsintára
Ebben a rebarbaraszószban tökéletes összhangban vannak az édes és a fanyar ízek: palacsintához vagy akár sültekhez is használhatod!
-
2024 április 24.
Zöldséggel töltött zsenge karalábé: benne van a tavasz legjava
Ez a töltött karalábé egy izgalmas, vitamindús tavaszi fogás, amelybe sok zöldség és zöldfűszer kerül.
-
2024 április 24.
Frissítő caprese saláta másképp: édeskés eper a főszereplő
Sajnos elég gyakran futni bele vízízű, savanykás paradicsomokba, viszont ha hazai, édes eperrel dolgozol, garantált a siker!
-
2024 április 24.
Mennyei, krémsajtos-zöldfűszeres szendvics: ropogós uborkával készül
Ez a szendvicskrém tökéletes választás lehet, ha vendégeket vársz, de akár egy babaváró bulin is megállja a helyét!
-
2024 április 23.
Krémes, tejszínes tészta roppanós spárgával: citromhéjtól illatos
Könnyű, mégis tartalmas fogást tehetsz az asztalra, ráadásul nem kell egész nap a konyhában álldogálnod.
-
2024 április 23.
Pihe-puha mogyorókrémes kifli: csupán két hozzávalóból készül a finomság
Az édes kiflik elkészítése nem igényel nagy konyhai jártasságot, pillanatok alatt tepsire kerülnek, majd készre sülnek.
-
2024 április 23.
Aranybarna krumplis tócsni tavaszi kiadásban: spenót gazdagítja
A kívül ropogósra, belül krémesre sült érméket érdemes pluszzöldséggel gazdagítani, úgy sokkal finomabb a régi kedvenc.
-
2024 április 23.
Ropogósra sült tonhalgolyók: olasz recept alapján készül
Ez a szuperegészséges főétel könnyen a család kedvence lesz: spagettihez, de még akár hambugerbe is tökéletesen passzol.
-
2024 április 22.
Baconbe göngyölt zöld spárga: isteni köret pár hozzávalóból
A spárgaszezon nem tart sokáig, így minden zsenge darabját meg kell ragadni. Receptünkkel egy könnyed köretet dobhatsz össze otthon.
-
2024 április 22.
Így készül a török omlett: sok zöldfűszer és feta sajt ízesíti
A petrezselyem és a kapor a török omlett lelke, ezektől lesz nagyon friss és könnyed az összhatás, miközben a feta sajt karaktert ad neki.
-
2024 április 22.
Habos, epres tiramisu: ellenállhatatlan tavaszi változat
A krémes desszert nem a megszokott módon készül, az egyik legfontosabb hozzávaló, a kávé hiányzik belőle, helyette eper és szirup gazdagítja.
-
2024 április 22.
Krémes burrito tál: rendhagyó formát ölt a mexikói ínyencség
Ez a burrito rendhagyó formát ölt: tortillalapok helyett tányérra kerül a töltelék.
-
2024 április 21.
Pár hozzávalós csokikrémes pite sütés nélkül: Oreo keksz az alapja
Ez a pár hozzávalós desszert maga a megtestesült álom: a könnyed csokimousse-ra lágy csokoládékrém kerül, az egész pedig Oreo kekszes alapon pihen.
-
2024 április 21.
Szaftos pulykagombóc friss zöldfűszerekkel: sütőben pirul
A házi pulykafasírt egy rendkívül ízletes, nagyrészt a kamrában is megtalálható alapanyagokból készülő étel, ami tökéletes akár egy tál spagettihez is!
-
2024 április 21.
Nagyon mákos kevert süti pillanatok alatt: citrommáz borítja a tetejét
Pihe-puha az egyszerű kevert süti tésztája, de akkor lesz igazán finom, ha a roppanós citrommázat se hagyod le a tetejéről!
-
2024 április 21.
Pihe-puha csodakifli: több napig omlós marad a tészta
A porhanyós tészta napokig megőrzi szerethető állagát, ezért érdemes dupla adaggal gyártani a finomságot.