Hozzávalók 2 személyre
- 15 deka mozzarellaszelet
- 50 deka csirkecombfilé
- ízlés szerint só és bors
- 0.5 üveg pesto
- egy kevés citromhéj
- 4 ek. olaj
Elkészítés:
Olajozd be kissé a csirkéket, sózd és borsozd mindegyiket egy kicsit, majd forgasd meg a pesto felében a húsokat. Grillezd meg a szeleteket néhány perc alatt, majd forgasd meg a maradék szószban, reszelj egy kevés citromhéjat a tetejére. Még melegen tedd rá a sajtszeleteket, és adj a húsnak letakarva néhány percet, hogy a sajt ráolvadhasson. Lila hagymás vagy snidlinges paradicsomsalátával még finomabb.
Egy remek, egyszerű salátát hoztunk, ami a tavasszal grillezett húsok mellett a legfinomabb. Ha ebben a változatban megunod, egy gyors, vörös pestós öntetet dobj össze hozzá, és grillezett paradicsommal tálald.
Tovább olvasom