Minőségi sajátmárkás termékeket, 20 féle sonkavariációt és friss, szezonális hazai zöldségeket kínál kedvező áron a húsvéti ünnepek alkalmából a PENNY. Az áruházlánc egy sajtóesemény keretén belül mutatta be a nagyérdeműnek, hogy milyen ínycsiklandó fogások készíthetők a termékpalettájukon található kínálatból. Többek között medvehagymás pesztó, sonkatál, tojássaláta és rendhagyó mákos guba készült a helyszínen, amely ételeket a PENNY Séfje, Farkas Richárd készítette el a közönség bevonásával.
A könnyen és gyorsan elkészíthető fogások egyszerre ötvözték a magyar konyha hagyományait és az innovációt, a séf ugyanis közismert újító szemléletéről és a friss alapanyagok iránti elkötelezettségéről.
„A friss, szezonális alapanyagok használata mindig is kulcsfontosságú volt számomra, hiszen ezekkel nem csak ízletesebb fogások készülhetnek, de fenntarthatóak is. Az általam készített életek esetén kiemelt szempont, hogy a magyar konyha hagyományai és az innováció egyszerre jelenjen meg, ezzel inspirálva a vásárlókat a szezonális hozzávalók kreatív felhasználására” – fogalmazott Farkas Richárd.
Hazai termékek, tavalyi árak
A PENNY elkötelezett a hazai termékek iránt, ami a vásárlók számára is egyre fontosabbá válik, különös tekintettel a zöldségekre és gyümölcsökre. Éppen ezért a friss, itthonról válogatott termékek, amelyek egyaránt fontos szereplői a húsvétnak és a tavaszi megújulásnak, már márciustól kezdődően fokozatosan érkeznek az üzletek polcaira. Az ünnepek közeledtével az üzletlánc 20 féle sonkát kínál, melyek közül 15 termék kizárólag hazai beszállítótól érkezik. A termékeket a tavalyi áron kínálja a PENNY.
„Kevesen tudják, de a húsvéti időszakban fogy el az éves asztali torma forgalom közel fele, melyek közül idén is a minőségi, ám kedvező árú sajátmárkás Czifra torma – csemege, csípős és majonézes változatban – biztosítja a hagyományos ízek teljességét” – teszi hozzá közleményében az üzletlánc.
(Borítókép: Húsvéti mákos guba. Fotó: PENNY)