Tuti szakítós vacsora: bikakuki egérborral
Ha lenne olyan ismerősöm, akit soha többé nem akarok látni, akkor nem sajnálnám a repjegy árát, és elvinném a svédországi Malmőbe, a Gusztustalan Ételek Múzeumába, ahol a nemrég megnyílt tárgybeli tárlat nyolcvan ételéből naponta tízet meg lehet kóstolni. Főételnek íme egy étvágygerjesztő bikapénisz:
Ha véletlenül megakadna a torokban a fránya bikakolbász, akkor finom egérborral ajánlanám öblögetni:
Ez a nyilvánvalóan zamatos ízű ital úgy készül, hogy az egérkölyköket rizsborba fullasztják majd egy évig érlelik, mielőtt elfogyasztják. Ha befelé nem is segíti az ételt, kifelé biztosan.
De lehet még érlelt bébikecske-gyomrot, nyüves sajtot, valamint tojásban főtt kacsaembriót is csemegézni, ha valakinek ezekre támadna gusztusa.
Az október 31-én nyílt múzeumban a hivatalos brosúra szerint több tucat olyan élelmiszert mutatnak be, ami az átlagember ember számára rendkívüli undorító lehet, pedig sok országban értékes finomságokként tekintenek rájuk.