Előfizetői tartalom

Eséssel zárta a keddi kereskedést a BUX

Portfolio
A tengerentúli tőzsdék hétfői lejtmenete után a távol-keleti börzék is lejjebb kerültek ma, a borús részvénypiaci hangulatban az európai tőzsdék is esnek, a technológiai szektor papírjai mellett főleg a bankrészvények gyengélkednek. A DAX index két éves mélypontja közelébe esett, a Dow pedig a mai kereskedést is nagy csökkenéssel kezdte, a keddi piacnyitástól távolodva továbbra is esnek az amerikai tőzsdék, míg a leggyengébben a Nasdaq teljesít. A magyar tőzsde eséssel zárta a keddi kereskedést, míg a hazai blue chipek felemásan teljesítettek.

2018. november 20. 18:25 Megosztás Tovább hasít a Nyomda Mind a bevétel, mind az üzemi eredmény szintjén kétszámjegyű növekedésről számolt be az ANY Biztonsági Nyomda a harmadik negyedévre az egy évvel korábbi szinthez képest. A legnagyobb mértékben...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés