Ingatlan

Új munkatárs érkezett a Diófa Alapkezelőhöz

Portfolio
A Diófa Alapkezelő Zrt. ingatlanbefektetési részlegét Dr. Szilágyi Melinda asset managerként erősíti. Melinda az Alap által kezelt ingatlanportfólión belül az Infopark A, E és G irodaépületek vagyongazdálkodási feladatait látja el. Az Infopark Közép- és Kelet Európa első innovációs és technológiai parkja.


Új munkatárs érkezett a Diófa Alapkezelőhöz
Melinda az ingatlanpiacon töltött több mint 12 év során mind fejlesztői, mind ügynökségi oldalon szerzett szerteágazó ismereteket retail és irodapiaci területen. Colliers és Cushman & Wakefield ügynökségeknél kiskereskedelmi ingatlanok hasznosításáért volt felelős, míg a CODIC Group bérbeadási és marketing vezetőjeként budapesti irodaházfejlesztéseiért felelt korábban. Tanulmányait a Pázmány Péter Katolikus Egyetem Állam- és Jogtudományi karán végezte.

"Melinda szoros együttműködésben dolgozott a Diófával a Shopmark bevásárlóközpont sikeres újrabérbeadásán annak felújítása során, így szinte régi-új csapattagként csatlakozik hozzánk. Örülünk választásának és biztosak vagyunk abban, hogy Melindával közösen még több figyelem irányul kiemelt ingatlanainkra és bérlőinkre." -tette hozzá Czifra Balázs az alapkezelő ingatlanbefektetési igazgatója.
Tematikus PR cikk
FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Megindult Izrael kegyetlen megtorlása: egyszerre több vörös vonalat is átléptek

Pénzügyi vezető elemző

Pénzügyi vezető elemző
Digital Compliance by Design & Legaltech 2024
2024. május 8.
AI in Business 2024
2024. április 23.
Balaton Konferencia 2024
2024. május 2.
Portfolio Agrofuture 2024
2024. május 23.
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Infostart.hu

Eladó új építésű lakások

Válogass több ezer új lakóparki lakás közül Budán, Pesten, az agglomerációban, vagy vidéken.

Tőzsdetanfolyam

Tőzsdei hullámok, vagyonépítés és részvénykiválasztás

22+1 órás komplex tanfolyam ahol a tőzsdei kereskedés és a hosszú távú befektetés alapjait sajátíthatod el. Megismered a tőzsdei ármozgások törvényszerűségeit, megismered a piaci trendeket, megtanulod felismerni a trendfordulókat.

Díjmentes előadás

Tőzsdei megbízások helyes használata

Ahhoz, hogy kereskedni tudj a tőzsdén, a piacra lépés elsődleges feltétele, hogy képes légy a különböző megbízásfajtákat használni. Számos megbízásfajta létezik a piacokon, mi sorra vesszük a legfontosabbakat.

Ez is érdekelhet
daru, építkezés, toronydaru, építőipar