Előfizetői tartalom

A nagy bejelentések napja volt a mai! Itt van minden egy helyen

Portfolio
Történelmi fontosságú változások sokasága kavarta fel a pénzügyi szektor életét a mai nap: bejelentette az MNB, hogy jelentősen növeli az ország aranytartalékát, beszántották a lakástakarékok állami támogatását és bejelentette az ÁKK, hogy beléphet az állam a hosszú távú nyugdíjcélú megtakarítások piacára. Összefoglaltuk a nap legfontosabb eseményeit.

Reggel bejelentette Matolcsy György, a Magyar Nemzeti Bank elnöke, hogy a Monetáris Tanács döntése értelmében Magyarország tízszeresére, 31,5 tonnára emelte aranytartalékát, ez az arany már meg is érkezett hazánkba. "Ez az eszköz különleges, a befektetésen túlmutató értékkel bír, biztonságot, kockázatmegosztást jelez, a nemzeti öntudat erősítéséhez hozzájárul"...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés