8 húsétel, ami már a tavaszra hangol: könnyű, zöldséges fogások
Ezeket a zöldséges, húsos ételeket mindenképp készítsd el idén tavasszal.

Tavasszal, ahogy közeledik a jó idő, valószínűleg te is egyre kevésbé kívánod a nehéz, fűszeres ételeket, és előtérbe kerülnek nálad a könnyebb, zöldséges, kalóriaszegény fogások. Ahogy egyre többször bújik elő a nap, és mindenki lengébben kezd öltözni, arra is megjelenik az igény, hogy aki télen magára szedett valamennyi súlyfelesleget, most megszabaduljon tőle. Erre tökéletesek ezek a finom, könnyű, zöldséges húsételek.
Tavasszal jelenik meg az újkrumpli, az új répa, a friss spenót, sóska és spárga. Lassan újra lehet roppanós paprikát és nap érlelte, lédús paradicsomot is kapni. Itt az idő, hogy változatosan készítsd el őket köretként, húsok töltelékeként vagy salátaként is.
Tavaszi zöldséges húsok
Ne hagyd ki a lehetőséget, hogy idén tavasszal egészséges, könnyű és nagyon finom receptekkel ismerkedhess meg. Ha eddig nem voltál odáig a zöldségekért, próbáld ki őket ezekben a formákban, és meg fog változni a véleményed.
8 olcsó fogás, amiben a krumpli a főszereplő: leves, főétel és köret is válhat belőle
Krumpliból számtalan finomabbnál finomabb ételt varázsolhatsz az asztalra.
ElolvasomKépek: Getty Images