A lekvárfőzés, a zöldségek, a húsok tartósítása, a gyümölcslevek konzerválása vagy esetleg a likőr készítése szórakoztató és hasznos elfoglaltság, hiszen a szezonális finomságokat így hosszabb ideig élvezhetjük, és a saját ízlésünknek megfelelően alakíthatjuk. A szerző számtalan szokatlan ételvariációt mutat be, és különféle trükkökkel, jó tanácsokkal lát el bennünket, hogy kedvet kapjunk a befőzéshez.
Mi a közös a kedvenc kézműves sajtunkban, a ropogós kovászos kenyérben, egy pohár otthon készült gyömbérsörben, a marinált olívabogyóban vagy a savanyú káposztában? Mindegyik fermentálással készül...
Online ár:
6 375 Ft
Eredeti ár: 7 500 Ft
Online ár:
2 975 Ft
Eredeti ár: 3 500 Ft
Online ár:
7 225 Ft
Eredeti ár: 8 500 Ft
Online ár:
6 792 Ft
Eredeti ár: 7 990 Ft
0
az 5-ből
0 értékelés alapján