Zsebkendőt elő, befutott az új Susi és Tekergő-trailer, könnyfakasztóan cuki kutyusokkal

Az Aladdin és Az oroszlánkirály után az 1955-ös Lady and the Trampből is élőszereplős változatot csinált a Disney, CGI ebekkel.

Befutott a második előzetes a Susi és Tekergő-mozifilmhez, amit a Disney a hamarosan elinduló, saját online médiaplatformja, a Disney+ zászlóshajójának szán (a The Mandalorian tévésorozat mellett). A november 12-én debütáló, hús-vér színészeket és CGI-vel megrajzolt, beszélő kutyákat felvonultató film sztorija lényegében most is ugyanaz lesz, mint az 1955-ös mese. Lady, a törzskönyvezett, szép és elkényeztetett spániel (a magyar változatban Susi) megriadva attól, hogy a gazdái a gyermekáldás után ki fogják őt dobni az utcára, inkább elébe megy a dolgoknak, és összeáll Tramppal, a bohém és loncsos kóbor kutyával (nálunk: Tekergő), hogy együtt aztán mindenféle izgalmas kalandba keveredjenek.

A filmváltozat olyannyira hű lesz az animációhoz, hogy természetesen a ma már legendás mémként neten keringő, spagettievős, romantikus éttermi jelenet is ugyanúgy benne lesz, mint az eredetiben!

Lassan egyébként tényleg nem marad olyan Disney-mese, amiből ne készülne élőszereplős remake. Az Alice, a Hamupipőke, A dzsungel könyve, a Szépség és a Szörnyeteg, az Aladdin, a Dumbo és Az oroszlánkirály után hamarosan jön a Mulan , A kis hableány valamint a Lilo & Stitch, a Pinokkió, a Peter Pan, a Hófehérke, a Twist Olivér és A Notre Dame-i toronyőr új verziója is. (via Uproxx)