Zac Efron lett a főszereplője a Megölni Zac Efront című sorozatnak

Ő is összeállt a jövőre elstartoló mobilplatformmal, a Quibivel: 21 napot kell túlélnie egy egzotikus szigeten!

Egyre több produktumot jelentenek be a Quibire, arra frissen gründolt online platformra, amin kifejezetten a fiataloknak szánt, mobileszközökön megnézhető, rövid videók lesznek 2020. április 6-tól. A szolgáltatót a DreamWorks egyik főnöke, Jeffrey Katzenberg alapította, és mostanra olyanhollywoodi nagyágyúkat sikerült megnyernie, mint Steven Spielberg (ő horrorsorozattal jelentkezik) és a Bosszúállók-filmeket jegyző Russo-testvérek, akik a Marvel és a DC vetélkedéséről forgattak dokut. Ehhez az illusztris társasághoz csatlakozott Zac Efron, akinek a Quibin debütál majd a Killing Zac Efron azaz Megölni Zac Efront című sorozata.

Fotó: Samir Hussein/Samir Hussein/WireImage

 

A sorozat félig-meddig reality lesz: Efron elbúcsúzik a civilizációtól, és 21 napra elvonul egy távoli, egzotikus szigetre, ahol nem lesz más vele, csak egy idegenvezető és némi kempingfelszerelés.  A 32 éves sztár nemcsak főszereplője, producere is lesz a műsornak, mivel azt a saját cége, a With Ninjas Runnin' Wild Productions készíti. Efron a sajtónak arról is mesélt, milyen nagy örömmel veti magát bele a munkába:

Hajlamos vagyok extrém terhelés alatt kivirágozni és állandóan keresem azokat a lehetőségeket, amelyek minden szinten kihívások elé állítanak. Nagyon izgatott vagyok amiatt, hogy még feltérképezetlen területeket kutathatok fel, és remélem, a felfedezőút váratlan kalandokat hoz majd.

Jeffrey Katzenberg Efron, Spielberg és a Russo testvérek mellett más sztárokat is átcsábított már a Quibi platformra: Guillermo del Toro, Antoine Fuqua, Sam Raimi, Jason Blum, Steven Soderbergh, Catherine Hardwick, Anna Kendrick, Doug Liman és Laurence Fishburne is dolgozik máregy-egy ide szánt produkción. Tyra Banks, Chrissy Teigen, Don Cheadle és Idris Elba pedig itt fogja feltámasztani az MTV csatorna Punk’d című, legendás celebátverős showműsorát. (via Variety)