Will Smith és Tyra Banks 27 évvel később újra előadták a vicces közös jelenetüket a Kaliforniába jöttemből

A sztárszínész és a szupermodell a Will From Home című karantén show-ban nosztalgiázott.

Talán sokan nem is tudják, hogy a világ egyik legismertebb szupermodellje, Tyra Banks 1993-ban 8 epizódon keresztül szerepelt Will Smith 1990 és 1996 között futó tévésorozatában, a Kaliforniába jöttemben. A ma már sikeres üzletasszony és producer Banks 19 évesen a nagydumás főszereplő philadelphiai exbarátnőjét, Jackie Amest alakította, és pont ugyanolyan szókimondó, vagány tinédzser volt, mint amilyen Will – ami természetesen nem kevés bonyodalmat okozott a karót nyelt gazdagok által lakott Bel-Airben.

Will Smith, Tyra Banks és Alfonso Ribeiro a Kaliforniába jöttem fiatal szereplőiként (fotó: Chris Haston/NBCU Photo Bank/NBCUniversal via Getty Images)

 

Ezt a 27 évvel ezelőtti, ízig-vérig '90-es évekbeli eseménysort elevenítette most fel Tyra Banks (aki mindössze 19 éves volt a forgatás idején, és ez volt élete első hollywoodi szerepe) Will Smith új karantén show-jában, a Will From Home-ban, aminek egy kicsi, de annál mókásabb részlete most a rapper Instagram-oldalára is kikerült. Íme:

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Yo it’s 30 YEARS LATER and @tyrabanks still has this scene memorized!! Love that! Our full episode of #WillFromHome in my bio :-)

Will Smith (@willsmith) által megosztott bejegyzés,

Nagyon vicces egyébként, hogy a szupermodell anyukája közben vidáman csörömpölve főzőcskézik a háttérben, és cseppet sem zavarja, hogy a lánya éppen milliók által nézett, élő műsorban szerepel. A Will From Home hétfőn, szerdán és pénteken jelentkezik mindig új adással. (via NME.com)