VV12: rúdtánc és nagymosás korbácsolta fel a hangulatot

A ValóVilág 12 hétfő esti adásában a nagy beköltözőshow utáni események összefoglalóját láthattuk – és egy új villalakó is érkezett!

A ValóVilág12 első napján Puskás-Dallos Peti és Megyeri Csilla műsorvezetők egyből próbára tették a villalakókat: egy elrejtett kulcsot kellett megtalálniuk. A játék utáni buliban a villalakók a villa udvarán eresztették ki a gőzt, ahol VV Reni rúdtánccal ejtette ámulatba a srácokat.

Forrás: rtl.hu


Lefekvés előtt pedig VV Valen nem bírt magával, és egyenesen VV Dorka ágyához vitte az útja, ahol megpróbált közelebb kerülni kiszemeltjéhez. Végül az adás végén egy vadonatúj villalakóval, VV Dzsigerivel gyarapodott a luxusbörtön. A 21 éves srác sokáig próbálkozott, de nem találta a helyét a dolgozó emberek világában, ezért úgy döntött, hogy az életét a bulizásnak szenteli.

Még VV Dzsigeri érkezése előtt azonban további izgalmakat okozott, hogy az eredeti nyolcas egyik beköltözője, VV Giada már első este beindította a mosógépet. Ez főleg a Redditen borzolta a kedélyeket, ahol a felhasználók, miután rácsodálkoztak a jelenségre, tippelgetni kezdtek, hogy mégis mi indíthatta a civilben egy 4 éves kisgyermek anyukáját arra, hogy rögtön az első nap mosson.

VV Dzsigeri. Forrás: rtl.hu


Az egyik redditező szerint a villalakók „el voltak zárva egy ideig, mielőtt beköltöztek, és azokat a ruhákat mossa, amiket addig hordott”. Ennél sokkal fantáziadúsabb annak a másik felhasználónak a magyarázata, aki szerint Giada „biztos besz*rt”. Alig várjuk, hogy a kedd esti adásból kiderüljön a megfejtés!


(via rtl.hu, Reddit)

 

Beszámolónk a beköltözőshow-ról

Való Világ 12: A cickók a helyükön vannak, és mindenki szimpatikus mindenkinek

Megtörtént a nagy beköltözés, ami minden eddigi évadnál különlegesebb volt.

Tovább