Visszatér Spielberg kultikus sorozata

Az Amazing Stories című antológiasorozat az Apple TV+-ra érkezik. Az egyik részben utoljára láthatjuk Tarantino nemrég elhunyt kedvenc színészét.

Az Amazing Stories eredetileg 1985 és 1987 között futott, és elképesztő, fantasztikus, vicces, furcsa, félelmetes és időnként szomorú történeteket mesélt el, elsősorban a sci-fi műfajában. Az eredeti széria egyik ötletgazdája maga Steven Spielberg volt, aki a reboot munkálataiban executive producerként vesz részt.

Forrás: YouTube / AppleTV+

 

A március 6-án debütáló új sorozat öt epizódból fog állni, amelyekben láthatunk pár ismerős arcot: köztük például Austen Stowellt a Kémek hídjából, Edward Burnst (Ő az igazi, Ryan közlegény megmentése) és Dylan O’Brient (Teen Wolf – Farkasbőrben).

A legnagyobb érdeklődést azonban minden bizonnyal a Dynoman and the Volt című rész generálja majd, mivel ez a 2019 októberében elhunyt Robert Forster (Max Cherry óvadékügynök Tarantino Jackie Brownjából) egyik utolsó munkája. Ahogy az a fenti előzetesből is kiderül, egy nagypapát játszik, aki unokájával együtt rájön, hogy szuperképességre tett szert egy képregény hátoldalán látott hirdetés útján rendelt gyűrűnek köszönhetően.


(via IndieWire)