Visszatér a Mintaapák

Az egyik fő téma az alternatív szülés lesz.

2019-ben mutatkozott be a Mintaapák, a TV2 napi sorozata, amely az argentin Señores papis széria szlovák adaptációjának (Oteckovia) magyar feldolgozása. Szemben az egy évadot megérő argentin eredetivel, a Mintaapáknak hamarosan már a harmadik évada is elkezdődik, de előtte még a második évad befejező részeit láthatják a nézők május 10-től minden hétköznap 19.40-kor.

A második évad befejező epizódjaiban kiderül, Linda és Tamás vajon felvállalják-e kapcsolatukat végre a többiek előtt. Miki a külföldi munka lehetőségét latolgatja, de hogy megkapja-e az állást, és ha igen, mit szól ehhez a családja, hamarosan kiderül. Ahogy az is, hogyan telnek Klára terhességének utolsó hetei.

A főszereplők közül Kamarás Iván és Száraz Dénes a Mokka adásában elárultak néhány részletet is a fináléval kapcsolatban, például azt, hogy az „alternatív szülés” meghatározó téma lesz. A történet szerint Klára ezt preferálja, de párja az „orvostudományban hisz”, és próbálja lebeszélni az asszonyt a kádban szülésről.

A sorozat népszerűségét a Google nemrég nyilvánosságra hozott kutatása is megerősíti. A 2020-as keresési trendekből kiderül, hogy mi érdekelte a világot és a magyar internetezőket a legjobban a tavalyi évben. A top 10-es listák több mint 70 ország legnépszerűbb témáit fedik le. Magyarországon a Mintaapák szerepelt tavaly a leggyakrabban a sorozat-keresések között.