Visszatér a Győzike Show

Ezúttal a TV2-n láthatjuk Gáspár Győzőt és családját.

Tizennégy év szünet után visszatér a Győzike Show, mely még az RTL Klubon kezdte meg pályafutását, és lett az egyik első celeb valóságshow Magyarországon. Gáspár Győző, a felesége Bea és két gyerekük, Evelin és Virág eredetileg nyolc epizódban szerepeltek volna, de akkora siker lett a műsor, hogy végül 102 részt forgattak le belőle, és azóta a Gáspár család a médiában éli életét.

Forrás: TV2 Sajtószoba

 

A Blikk információi szerint eddig Gáspár Győző és Bea írta alá a szerződést, azt viszont nem tudni, hogy a két lány benne lesz-e a "buliban". A forgatás nyáron kezdődik, a műsor minden bizonnyal ősszel kerül képernyőre. 

A TV2 nyilatkozott a Blikknek:

A TV2 rendkívül színes programkínálattal készül az őszi szezonra. Ennek egyik fontos eleme a reality, amely műfajban több műsort is láthatnak majd a nézők, hiszen új évaddal jön az Ázsia Expressz, a Séfek Séfe, a Kőgazdag fiatalok. Húsz év után újra jön a Kísértés, illetve – a hír igaz – visszatérnek a képernyőre Gáspárék egy ízig-vérig szórakoztató realityben.

A TV2-n elképesztő számokat produkál a most futó "társkereső" reality, a Házasság első látásra, a nézettséget tekintve még mindig van helye a képernyőkön a valóságshow-knak.

(via Blikk)