Véres és félelmetes, új Alien tévésorozat készül?

7 részes lesz, az Alien: Isolation videojátékon alapul. De Ridley Scott és James Cameron is folytatná a franchise-t.

Bár Ridley Scott 2017-es Alien: Covenantja nem rengette meg a kasszákat, és jó időre elvette a kedvét a Fox stúdiónak attól, hogy további Alien-produkciókat pénzeljen, úgy tűnik, a franchise nem fog eltűnni a süllyesztőben! Sőt! Múlt héten megint elkezdett keringeni a pletyka a tavaly nyáron már megszellőztetett Alien-tévésorozatról: ezt maga Ridley Scott forgatná le a Hulunak. Emellett James Cameron is meglebegtette nemrég, hogy igenis érdemes lenne feltámasztani a Blomkamp-féle Alien 5-öt, mert szerinte nagyon jó volt az a kidobott forgatókönyv!

Ehhez a két tervhez sorakozott fel az az Alien-sorozat, amit az Axis Animation gyártana le – az a cég, amelyik az Alien: Isolation és az Aliens: Colonial Marines című videojátékok trailereit készítette, de a Zack Snyder-féle Sucke Punch-ban is vállalt CGI munkát.

Az Axis sorozata a tervek szerint 7 epizódos lenne, és az Alien: Isolation történetén alapulna. A számos díjat és rajongói elismerést bezsebelő játék főszereplője Ellen Ripley lánya, Amanda Ripley, aki 15 évvel az anyja eltűnése után nyomozni kezd a Weyland társaság sötét titkai után – így természetesen ő maga is szembe kell, hogy nézzen a duplaállkapcsú űrszörnnyel! A tervek szerint az új sorozat ugyan animációs lesz, de így is legalább olyan félelmetes és véres, R-kategóriás jelenetek lennének majd benne, mint amilyeneket a fenti játékelőzetesben láthattunk. (via Geektyrant)