ValóVilág: Vállalhatatlan kisfilmmel mutatkozott be Soltész Rezső floridai hasonmása, VV Dudu

A göndör hajú villalakó többször is késett már el azért találkozóról, mert újra megmosta a haját. Vajon azzal, hogy szeret csajozni, de utál beágyazni, meddig húzza a luxusbörtönben?

Újabb két beköltözővel bővült a Való Világ 12 csapatába: most már VV Dudu és VV Vera is harcba szállhat a 36 millió forintos fődíjért az RTL nemrég feltámasztott reality show-jában, ami idén igencsak a GTA videójátékok pálmafás-neonfényes esztétikáját idézi. Erre ráadásul maga a csatorna is szemtelenül rájátszik az ilyen promóképeivel:

 VV Dudu, akinek az a legfontosabb dolog az életében, hogy mindig jól álljanak a göndör fürtjei, például szakasztott olyan, mint a floridai Soltész Rezső-hasonmásverseny győztese!

A hajkoronája olyan fontos neki, hogy az a Fókusz összeállításában el is hangzott tőle:

 Általában egy ilyen két órát eltöltök vele, ha megyek bulizni. Ha nem jó, újra megmosom a hajamat. És általában ezért szoktam késni, ha kések valahonnan, mer' a hajam az első, aminek jól kell állnia!

És erre a linkre kattintva lehet megnézni VV Dudu bemutatkozó kisfilmjét, amiben nekünk kínos nézni, mit művel a játékos az elé bekészített székkel.

VV Dudu saját bevallása szerint ugyan pedáns és szereti a rendet, de sosem szokott beágyazni (amiből valószínűleg lesz majd odabent némi konfliktusa a többiekkel). A napozóágyas-medencés nyári VV villát viszont egyenesen neki találták ki, hiszen imádja a pálmafás nyaralóhelyeket,

mert az a luxus helyeknek az egyik védjegye!

 

VV Veráról az derült ki a Fókusz videójában, hogy imádja a rendet, de ha éhes és fáradt egyszerre, akkor nagyon hisztis tud lenni. Legörbül a mosolygós szája attól is, ha valaki teszetosza és körülményes, és befeszül, ha nem figyelnek rá.

Forrás: RTL

 

VV Vera a játékot leginkább a pénz miatt szeretné megnyerni, hogy végre befizethesse a több százezres összegre rúgó parkolási bírságait.

Svájci rendszámom van, illetve a telefonszámom is külföldi, nincs nálam apró, nem tudok jegyet venni, meg hát sokszor voltam úgy vele, hogy csak 5 percre ugrok be. (...) gyűltek az anyósülés alatt a bírságok, el lett felejtve, nem fizettem be, és hát igen...

(via RTL.hu)