The Floor: végre megérkezett az első "igazi" játékos

Elképesztő párbaj zajlott szerda este az RTL vetélkedőjében az autómárkák témakörében.

„Kivégezték ezt a kategóriát” – A The Floor játékosainak már nem lehetett több feladványt adni 


Peti és Edmond az autómárkák kategóriájában csaptak össze a The Floor párbaján, ami egy kiélezett küzdelemmé alakult. Az egész stúdió feszülten figyelte, ahogy másodpercenként dobálják a jó megoldásokat. Végül annyira jól teljesítettek, hogy már nem maradt több feladvány, amit kitalálhattak volna.

 

A The Floor játékosa mindenkit sokkolt brutális reakcióidejével 


Szujó Zoltán elképedve figyelte Miki és Gábor összecsapását. A két férfinek a magyar olimpikonok témakörében kellett bebizonyítania, hogy bármelyik sportolónkat felismerik egy fotó alapján. Gábor ráadásul olyan gyors volt a műsorvezető szerint, hogy szinte még a pixelek sem jelentek meg a képernyőn, ő máris rávágta a jó megfejtést.

 

A The Floor apukái összecsaptak: vajon ki ismeri jobban a mesehősöket? 


„Mekkora párbaj volt” – mondta Szujó Zoltán, miután Gergő és Zoli megmérettették magukat a mesefigurák világában. Nagy volt a tét, ugyanis nemcsak a területszerzésre hajtottak, hanem arra is, hogy édesapaként bebizonyítsák, melyikük figyelt jobban, amikor gyermekeikkel letelepedtek a tévé elé.

 

A The Floor játékosa egyszerre 21 mezőt nyert el riválisától 


Peti körről körre aratta a diadalokat, és a végén még a veszélyes divatikonok kategóriában is próbára szerette volna tenni magát. „Önmagam megcsúfolása lenne, ha nem ezt kérném” – magyarázta döntését a The Floor játékosa. Óriási küzdelem várt rájuk a kihívott Esztivel, ugyanis több mint 20 mezővel növelhették a területeiket.