Szomorú hírt tudattak az Odaát sztárjai

15 évad után véget ér mindenki kedvenc fantasy sorozata.

A hazánkban is igen népszerű széria három főszereplője, Jared Padalecki, Jensen Ackles és Misha Collins az Instagramra rakták ki azt a rövid videót, amelyben bejelentik: annak ellenére, hogy nagyon izgatottak a közelgő 15. évad miatt, ez lesz számukra az utolsó.

A színészek ezenkívül azt is elmondják, hogy ez a 15 év mindannyiuk életét megváltoztatta, és természetesen elmorzsoltak pár könnycseppet a búcsú miatt, de a többi érzelmet a nagy fináléra tartogatják.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Well, it’s official. One more round for the Winchester brothers. Though nothing ever really ends in Supernatural...does it?

Jensen Ackles (@jensenackles) által megosztott bejegyzés,

A CW csatornán futó sorozat záró szezonja várhatóan idén ősszel kerül adásba, és húsz epizódból fog állni. Az Odaát egyike a csatorna legnépszerűbb műsorainak, és ez minden bizonnyal nem változik a tizenötödik évaddal sem. Mire a sorozat záró epizódja adásba kerül, a nézők több mint 320 részt látnak majd kedvenceikkel.

A CW egyébként nagy aratást tartott mostanában a szériái között: az Odaáton kívül megszűnik a Crazy Ex-Girlfriend (már a most futó, áprilisban záruló évaddal), a Szeplőtelen Jane (amelynek a márciusban induló ötödik szezonja lesz az utolsó) és A zöld íjász is (a közelgő nyolcadik évada után).


(via Variety)