Sosem fogod kitalálni, Daniel Radcliffe mivel üti el az időt a karanténban!

A Potter-filmek és a Csodatévők sztárja Stephen Colbert otthon felvett, fapados Late Night Show-jában mesélte el, mit csinál, miközben nem mozdul ki otthonról.

Miközben Jimmy Kimmel otthonról vette fel a műsorához a beszélgetést a saját moziszobájában lila melegítőben ücsörgő Samule L. Jacksonnal, Amerika másik kedvenc showmanje, Stephen Colbert öltönyben és nyakkendőben ült le a dolgozószobájában videóinterjút készíteni a Late Night Show számára Daniel Radcliffe-fel – aki elég lazán vette a dress code-ot, és úgy ült le beszélgetni, mintha csak pizsamában huppanna a tévé elé! Az interjú első 4 perce kifejezetten mókás volt, mivel Radcliffe hangja nem volt hallható, viszont ő tökéletesen hallotta Colbert szavait. A showman így kénytelen volt énekléssel meg egyéb rögtönzésekkel szórakoztatni a nézőket – a színész legnagyobb örömére, aki nagyon jókat nevetett ezen a technikai malőrön, miközben filctollal írt üzenetekkel válaszolgatott Colbertnek. Később persze a showman kollégái megoldották a hang problémáját, a bénázást pedig direkt benne hagyták a YouTube-ra feltöltött verzióban:

A videóban Radcliffe beszámolt többek között arról, hogy jelenleg a barátnőjével, Erin Darke színésznővel dekkol otthon Angliában, és a nyakába szakadt rengeteg szabadidőt arra használja fel, hogy

egy gigantikus Jurassic Park-kapubejáratot építget 3200 darab legókockából, a hozzá passzoló, mérges Tyrannosaurus rexszel együtt!

Forrás: Late Show with Stephen Colbert / CBS

 

Radcliffe emellett elmesélte azt is, hogy sokat olvas, és igazából a Jurassic Park-legós projektben is csak annyi a feladata, hogy színek szerint szétválogatja a tonnányi alkatrészt, mert magát a dínóparkot nem is ő, hanem a barátnője építi. Vagyis ő itt csak amolyan szuséf az igazi séf mellett. A 30 éves brit sztárral készített interjú apropója az volt, hogy Radcliffe-nek épp most vetítik a TBS csatornán az új sorozatát, az akasztófahumorú Csodatévők sötét középkorban játszódó 2. évadát (itt olvasható a Port.hu kritikája), amivel végképp maga mögött akarja tudni a Harry Potter-filmekkel eltöltött éveit. (via Collider)