Nem fogod elhinni, ki lehet a következő Nagy Ő!

Fischer Gábor, a TV2 programigazgatója már január elején bejelentette, hogy jövőre is folytatódik a sikeres párkereső reality. Most a Blikk megtudta, kinek a szerelméért vetélkedhetnek a résztvevők.

Habár a TV2 nem kívánta kommentálni az értesülést, a lap információi szerint A Nagy Ő 2023-ban érkező hatodik évadában

Jákob Zoltán, a tavalyi évben az ország 37. leggazdagabb embere lesz a címszereplő.

Ha a hír igaz, ez lenne az első alkalom, hogy nem egy sztár, hanem egy ismert vagyonos ember lesz a társkereső műsor főszereplője. Az ismert műköröm-birodalom, a Crytal Nails tulajdonosának vagyona a Forbes magazin szerint 43,2 milliárd forintra becsülhető. A Blikk úgy tudja, Jákob garázsában négy Ferrari áll, luxuslakása pedig egymilliárd forintot ér.

Jákob Zoltán az RTL egyik műsorában. Forrás: RTL


Magánéletében azonban a vállalkozó sajnos már nem ilyen sikeres. Több váláson is túl van, jelenleg pedig egyedül él, mivel úgy érzi, „ismerkedni könnyen lehet, de jól ismerkedni nehezen”.

„Nehéz kiszúrni, hogy kit mi érdekel bennem.

Van, akit a pénz, de van, akit én. Jó lenne néha, ha el tudnám titkolni a vagyonom, de ilyen csak a mesékben létezik. Én egy csomag vagyok, a vagyonommal együtt. Ha valaki nem tud erről, és később derül csak ki, megváltozik minden” – mesélte korábban a Mokkában Jákob.

A Blikk azt is tudni véli, hogy

már a versenyzők válogatása is megkezdődött.

A lapnak az információt szállító olvasó értesülései szerint a casting a közösségi médiában folyik, ahol a szerkesztők az illetőnek már több nőismerősét is megkeresték, hogy lenne-e kedvük jelentkezni a műsorba.


(via SorozatWiki, Blikk)