Nagyon vicces, de közben iszonyú félelmetes a Stranger Things 3. évadának trailere!

Látványosan felnőttek az ártatlan kölykök, akik 1985 nyarát sosem fogják elfelejteni – már ha egyáltalán túlélik...

Derült égből villámcsapásként a Netflix fellőtte a netre a Stranger Things 3. évadának első, igazi előzetesét! A sci-fi és tinisorozatos elemekkel alaposan megpakolt, népszerű horrorszéria új epizódjai július 4-én, az amerikai függetlenség napján lesznek elérhetőek – a nevezetes dátum pedig magában a sorozatban is kiemelt figyelmet fog kapni. Az ilyenkor szokásos tűzijáték és karnevál ugyanis kiválóan el fogja tudni leplezni, hogy az álmos kisvárosban (ahol most már a tinik legnagyobb örömére egy pláza is épült) ismét manifesztálódik a gonosz!

Figyelem! Bár a Netflix Youtube-ra kirakott  trailere nem kapott hivatalos korhatárbesorolást, a videó a nyugalom megzavarására alkalmas, medencés bulis és ocsmány szörnyes jeleneteket is tartalmaz, ezért mindenki csak saját felelősségre kattintson rá!

Az eddigi képsorok alapján az új évad egyik nagy erőssége lesz, hogy a készítők abszolút belekalkulálták az első évad óta eltelt időt, így a történet is ugrik egy évet. 1985 nyarán járunk: Hawkins kisvárosának tinédzsereiben tombolnak a hormonok, a tanulás helyett csak a medencés bulikon és a plázás korzózáson jár az eszük – kivéve azokét, akiknek már fiatalon keményen melóznia kell. A szuperképességekkel rendelkező Eleven (Millie Bobby Brown) nagyon élvezi, hogy most már neki is olyan átlagos élete lehet, mint egy korabeli tinilánynak, ám nem mindenki élvezi a kisvárosban a boldog gyermekéveket: Steve (Joe Keery) és az új szereplő, Robin (Ethan Hawke és Uma Thurman lánya, Maya Ray Thurman-Hawke) például a pláza frissen megnyílt sütifalodájában kénytelen robotolni, a negatív világot megjárt Willt (Noah Schnapp) újra megkísérti a gonosz, közeleg a polgármester-választás, egy lecsúszott újságíró (Jake Busey) nyomozni kezd a Hawkinsban korábban történt, különös esetek után, és egy ronda szörnyeteg is feni már a fogát egy jó kis emberevésre... Alig várjuk a nyári premiert! (via IGN)