Mindössze 45 évesen elhunyt Annie Wersching sorozatsztár, a The Last of Us videójáték szinkronhangja

A színésznő január 29-én veszítette életét, rákbetegség következtében.

Annie Werschinget elsősorban a 24 Renee Walker ügynökeként ismerhettük, de olyan más népszerű sorozatokban is szerepelt, mint a Harry Bosch – A nyomozó, a Marvel-féle Runaways, az Időutazók, a Vámpírnaplók, a Vészhelyzet: Los Angeles, a Castle, a Zsaruvér, a General Hospital vagy A hidegsebész.

Forrás: Tibrina Hobson / WireImage / Getty Images


Állandó és visszatérő szerepei mellett a színésznő rengeteget vendégszerepelt, így láthattuk A dumagép, az Angel, a Bűbájos boszorkák, a Döglött akták, az Odaát, Az utazó, a Helyszínelők vagy a Született detektívek egy-egy epizódjában is. Werschinget szinkronhangként is ismerhettük: ő kölcsönözte például a The Last of Us című videójátékban Tessnek a hangját.

A rákkal 2020-ban diagnosztizált Wesching legutóbbi munkája Az újonc című ABC/hulu-sorozat, illetve a Star Trek: Picard volt.

A Los Angelesben színpadi színészként is tevékenykedő művészt férje, Stephen Full és három gyermekük, Freddie, Ozzie és Archie gyászolja.


„A mai napon hihetetlen űr támadt ennek a családnak a lelkében. De ő itt hagyta számunkra az eszközöket, hogy betöltsük ezt a lyukat.

Annie a legegyszerűbb pillanatokban is képes volt megtalálni a csodát.

Nem volt szüksége zenére ahhoz, hogy táncoljon. Megtanította nekünk, hogy ne várjunk rá, hogy a kaland ránk találjon, hanem mi keressük, hiszen az mindenhol ott van” – emlékezett Annie Werschingre férje egy közleményben. Kiefer Sutherland, 24-beli partnere pedig a Twitteren írta meg, hogy az egyik legjobb színész volt, akivel valaha együtt dolgozott.


(via The Hollywood Reporter)