Michael Douglas sztk-keretes kiborulását is megnézhetjük kedden

Levetítik az Összeomlást, de emellett is lesznek jó filmek kedd este a tévében.

Tejben, vajban, szerelemben - Film Mánia, január 26. kedd, 18.30h

A Macska-jaj és az Underground rendezőjének új vígjátéka egy apró, háború sújtotta kis faluban játszódik. A helyi tejesember, (Emir Kusturica) nap, mint nap tejet szállít szamarával a frontvonal kellős közepén. Szereti a gondtalan falusi létet, ám élete egy nap fenekestül felfordul, miután megismerkedik egy gyönyörű, titokzatos olasz nővel (Monica Bellucci). Hamarosan kezdetét veszi szenvedélyes, őrült kalandjuk.

 

Veszélyes vizeken - Filmcafe, január 26. kedd, 18.40h

A tajtékzó sodrású folyón két gumicsónak halad lefelé. Az egyik hajóban egy vakációzó család, a másikban két kalandvágyó férfi ül. E két csónak között egy kapocs van, egy láthatatlan kötelék: az egyik férfinek megtetszik a vagány asszony, aki ezt kihasználva elkezd kacérkodni a férfival. A férj észreveszi mindezt, de nem tesz említésre róla. A két férfi rosszban sántikál, amit lehet, hogy a család túl későn fedez fel.

 

Összeomlás - Sony Movie Channel, január 26. kedd, 21h

William Foster (Michael Douglas), a hétköznapi tisztviselő egy reménytelennek tűnő forgalmi dugóban várakozva váratlanul bekattan. Kocsiját maga mögött hagyva gyalogosan elindul hazafelé. Kislányának születésnapja van, ezért olyan fontos idejében hazatérnie. A baj csak ott kezdődik, hogy a hazafelé vezető úton többen is az útjába kerülnek, és az akadályokra az elkeseredett férfi agresszióval válaszol. Hamarosan a rendőrséggel a nyomában menekül, és csak Prendergast nyomozó (Robert Duvall) sejti, mi lehet az ámokfutás hátterében.

 

Hullámtörők - Viasat3, január 26. kedd, 21h

Ben Randall (Kevin Costner), a legendás vízi mentő egy szerencsétlen bevetés során elveszíti egész csapatát. Ben beleveti magát a tanításba, de szabadelvű oktatási módszerével rövid időn belül felborítja a gondosan kidolgozott tantervet. A csoport egyik tagja, a fiatal úszóbajnok Jake Fischer (Ashton Kutcher), akinek eltökélt szándéka, hogy ő legyen a legjobb a csapatban. Fischer nem könnyű eset, de Randallnek kemény munkával sikerül elérnie, hogy a fiúból valóban elhivatott vízimentő váljék.

 

Séta a múltba - Filmcafe, január 26. kedd, 21h

Landon Carter a menő arcok príma életét éli egy középiskolában. Mindennapi elfoglaltsága közé tartozik például a kevésbbé tökéletes fazonokkal történő gonoszkodás. Amikor egy alsós iskolatársukra kimért csapatos tréfa rosszul sül el, Landont büntetésként közösségi feladatok elvégzésére ítélik. Kénytelen lesz a szombati iskolában korrepetálni, résztvenni az iskolai színdarabban, és még pár hasonló _ nem túl menő _ cselekedetet végrehajtani. Ilyen módon kapcsolatba kerül az iskola "csodabogarával", Jamie-vel, aki a helyi baptista lelkész egyetlen lánya. A két teljesen ellentétes személyiség lassan szerelemre lobban egymás iránt.

 

Briliáns barátnőm / A pénz - Duna Tv, január 26. kedd, 21.30h

A pénzből, amit Don Achilletől babavásárlásra kaptak, a két lány megveszi az első közös könyvét, a Kisasszonyokat. Felfedezik az olvasás élvezetét, és elhatározzák, hogy mindketten híres írónők lesznek. Ám egyikük sem olyan környezetből jön, ahol támogatnák a továbbtanulást, főleg nem a lányokét. Elenának mégis sikerül meggyőznie szüleit, hogy folytathassa az iskolát, így ő sikeres záróvizsga és felvételi után középiskolában folytathatja tanulmányait, míg Lila csak záróvizsgát tesz.

 

Szex telefonhívásra - Paramount Network, január 26. kedd, 23h

A könyvelő Jonathan élete teljesen felfordul, amikor egy ügyvéd barátja bevezeti egy misztikus szexklubba. Hamar egy milliódolláros bűntény elsőszámú vádlottjává válik.