Megvan, ki lesz az X-Faktor negyedik mentora

Egyetlen női mentor lesz, Tóth Andi személyében.

Az RTL hétfő esti Fókusz adásában leplezték le, hogy Tóth Andi lesz a negyedik mentora a 12. X-Faktornak, Gáspár Lacival, Majkával és Valkusz Milánnal fogják terelgetni a tehetségkutató versenyzőit.

 

Tóth Andi maga is az X-Faktorban, az ötödik szériában tűnt fel még 2014-ben, amit meg is nyert. Az elmúlt években a TV2-höz szerződött, ott részt vett a Sztárban sztár című show-ban is versenyzőként, majd 2023-ban már zsűritagként szerepelt a műsorban. Szintén a TV2-n  feltűnt a Dancing with the Stars  második évadában, szerepet kapott a csatorna saját gyártású sorozatában, a Hazatalálszban is, most azonban "hazatalált" az RTL-hez.

ez is érdekelhet

Majka lesz az X-Faktor egyik mentora

Most már azt is tudjuk, hogy Gáspár Laci mellett az ózdi rapper is zsűrizik majd az X-Faktorban.

Tovább

 

Gáspár Laci Fonogram-díjas előadó, aki hetedik alkalommal ül be a mentorszékbe, ezzel rekordernek számít a magyarországi X-Faktor történetében. 2017-ben pedig ő lett a győztes mentor és szintén 2017-ben a Televíziós Újságírók Díjátadó gáláján ő lett a legjobb zsűritag.

Majka is az RTL-en tűnt fel a Való Világban, innen indult médiakarrierje, és több mint 20 éve a magyar zenei élet meghatározó előadója. 2022-ben és 2023-ban is első lett a Forbes magazin által készített listán, amely a legértékesebb negyven magyar celebet vonultatja fel. 2024 márciusában teltházas koncertet adott az MVM Dome-ban.

Valkusz Milán a ValMar formáció tagja, aki nem csak dalszerző és előadó, de producerként is tevékenykedik. A ValMar eddigi legnagyobb slágere, az „Úristen”. A ValMar duóval több alkalommal kaptak Fonogram-díjat, 2023-ban az Év Felfedezettje kategóriában sikerült győzniük. 2024 januárjában, teltházas koncertet adtak a Papp László Sportarénában.

A 2024-es X-Faktorba a mentorok még várják a jelentkezőket, mert a győztes amellett, hogy beindíthatja zenei karrierjét, 36 millió forintot is hazavihet.

 

Tóth Andi az RTL-től aztán átigazolt a TV2-höz, ahol a