Megszűnik a Mintaapák, de jön helyette más sorozat a TV2-re

Hamarosan folytatódik a Sztárban sztár is, és a csatorna eltolta a Gyurcsány-film bemutatóját.

A TV2 sorra kaszálja el saját gyártású sorozatait: a nemrégiben leállított Jóban Rosszban után most a 2019-ben indult Mintaapákat törölte. Ellenben folytatódik a Doktor Balaton, és érkezik a spanyol sorozat alapján készült  Pepe, aminek történetét így foglalta össze Fischer Gábor programigazgató a tavaly novemberben tartott Big Picture tévés konferencián: "A sztori egyik főhőse Kollár Gábor, az ország első számú sztárszakácsa, a magyar gasztronómia sármőre és fenegyereke, a minimalista konyha híve és megújítója. Egy napon a beteg apjától megtudja, hogy valójában nem is ő a vér szerinti apja, hanem egy csődközeli helyzetbe jutott pecsenyesütő a festői Dunaszéphelyen. A férfi a lelkiismeretfurdalástól gyötörve arra kéri Gábort, segítsen az igazi apján, Pepén, és szakmai tudásával mentse meg az éttermét a csődtől. A fiú leköltözik Dunaszéphelyre, és megismerkedik a vér szerinti apjával, a mindig morcos, de tiszta szívű Pepével, a hurkák, kolbászok és minden rántott ételek királyával, aki mindenben szöges ellentéte Gábornak. Pepe a csípőficamos fiával, Vincével és a lányok kedvence unokaöccsével próbálja menedzselni a százéves pecsenyézőt, nem sok sikerrel. Kettejük találkozása számos bonyodalmat, humorforrást tartogat a nézők számára."

A címszerepben Mucsi Zoltán, Gábort Simon Kornél alakítja, a főbb szerepekben Kovács Lehelt, Martinovics Dorinát, Básti Julit, Kálloy Molnár Pétert, Kovács Pankát, Fenyő Ivánt és Vándor Évát láthatjuk.

Mintaapák (Forrás: TV2)

 

A Sztárban Sztár a 8. évaddal folytatódik február 6-án, a zsűri tagjai Lékai-Kiss Ramóna, Makranczi Zalán, Papp Szabi és Kökény Attila. Idén lesz továbbá Ázsia Expressz, Szerencsekerék és Drágám, add az életed, aki pedig az Elk*rtuk című film televíziós bemutatója miatt aggódott, a TV2 megnyugtatta a várakozókat, hogy "programing okokból" (bármit jelentsen ez), e hét vasárnapjáról (a Valami Amerika 3-at adják helyette) eltolták a vetítés dátumát. Az Index információi szerint március 5-én láthatják (újra) az érdeklődők a Gyurcsány-filmet, bár ezt a dátumot hivatalosan nem erősítette meg a csatorna, ám ígéretük szerint hamarosan bejelentik az eltolt tévépremier időpontját.

(Forrás: media1)

 

A Port.hu zenés sorozata első évadának utolsó részében Király Attila színész és szinkronszínész ült be a dobok mögé.