(Megint) tort ült a hülyeség a Szerencsekerékben

Megszületett az új Tudja, hol szeret a cápa?

Történelmi pillanatokat láthattunk csütörtökön a Tv2-n a Szerencsekerék újabb adásában, a játékosok – köztük Jakupcsek Gabriella! – ugyanis totálisan lefagytak egy olyan könnyű feladványtól, mint ami most az ismert szólásmondás volt: Ha sokat iszol,

béka nő a hasadba!

 

Forrás: Tv2

 

Ez az egyszerű feladvány azonban a jelek szerint pont olyan látványosan kifogott a játékosokon, mint annak idején a régi Szerencsekerék híres-neves Tudja, hol szorít a cipő-feladványa, amiből később a kultikus Tudja, hol szeret a cápa-mém lett. Nem csoda hát, hogy a történtek hatására a műsorvezető, Kasza Tibi agya is ledobta az ékszíjat:

Azt ne mondd, hogy te se tudod, mert komolyan, leadom a diplomámat, pedig nincs is!

A hitetlenkedő műsorvezető Jakupcsek Gabriella zavart pislogását látva tényleg nem értette, hogy foghat ki mindenkin egy ilyen egyszerű feladvány, és kibuggyant belőle:

Ugye csak szívattok?!?

 

 

Kasza Tibi szerint még a hároméves kislánya is könnyedén megoldotta volna azt a feladatot ennyi idő alatt, amely most ilyen alaposan feladta a leckét a Szerencsekerék játékosainak.

 

 

Arra, hogy megtörtént ez a pillanat, arra saját bevallása szerint

még ő maga sem számított,

annyira kiesett a házigazda szerepéből, hogy a játék későbbi pontján is csak a békán hüledezett... 

 

 

Jakupcsek Gabriella mentségére szóljon, hogy a játékot végül ő nyerte meg. 1 másodperc alatt fejtette meg a fináléban a feladványt, és örömében ugrándozni kezdett a stúdióban. Nem csoda:

összesen 3,2 millió forintot nyert, és a műsor végén a az összeg egy részét jótékony célra, az idős emberek megsegítésére ajánlotta fel.

 

 

(via tv2play.hu)