Meghalt a Melrose Place sztárja

Morgan Stevens, az ismert hollywoodi televíziós színész 70 éves volt.

Január 26-án, 70 éves korában elhunyt Morgan Stevens amerikai televíziós színész, akit a Melrose Place-ből, a MacGyverből, a Magnumból és más népszerű sorozatokból ismerhettek a nézők – adta hírül a TMZ. A sztárokkal kapcsolatos bűnügyi és bulvár hírekben régóta igen erős hírportál rendőrségi forrásokra hivatkozva számolt be arról, hogy Morgan Stevenst szerdán találták holtan az otthonában egy hatósági ellenőrzés során, amelyet azután rendeltek el, hogy a színész szomszédai napok óta nem látták és nem hallották a sztárt. A nyomozók nem gyanakodnak bűncselekményre, Stevens valószínűleg természetes halállal halt meg a TMZ szerint.

Forrás: ABC Photo Archives/Disney General Entertainment Content via Getty Images

 

Az Los Angeles megyei halottkém hivatalos szóvivője az Entertainment Weekly magazinnak megerősítette, hogy valóban halottnak nyilvánítottak szerdán egy hetvenes éveiben járó Los Angeles-i férfit a Banner Avenue 6200-as tömbjében, de egyelőre nem azonosították be az illetőt, mert az elhunyt hozzátartozóit még nem tudták értesíteni.

Morgan Stevens a Tennessee állambeli Knoxville-ben született 1951- október 16-án. 1979-ben debütált a televízióban a One Day at a Time című sorozat két epizódjában, de az igazi áttörést a The Waltons című, a '30-as évek Amerikájában játszódó széria és Paul Northridge szerepe hozta meg neki. További fontos tévésorozatai közé tartozott a '80-as években futó Fame, amely egy fiktív New York-i művészeti középiskola diákjainak és tanárainak életét követte nyomon, emellett hét epizód erejéig ő alakította Nick Diamondot a Magyarországon is nagy népszerűségnek örvendő Melrose Place-ben.