Mától változik a TV2 műsorrendje

Hétköznapokon A hegyi doktor - Újra rendel és a Doktor Balaton helyett a Pénzt vagy éveket! új évada lesz látható a TV2 esti műsorsávjában. A csatorna így akarja felvenni a versenyt az RTL Klubon futó a Mestercukrász - Az édesszájú Konyhafőnökkel.

Július 4-étől, hétfőtől kezdődően a hétköznapokon A hegyi doktor - Újra rendel és a Doktor Balaton helyett Kasza Tibor vetélkedőműsora, a Pénzt vagy éveket! új évada lesz látható a TV2 esti műsorsávjában, 19:50-es kezdéssel.

Ezután a Ninja Warrior Hungary ismétlésekkel jön, A Bank (Stohl András kvíz show-ja) pedig szintén régi részekkel jelentkezik. A TV2 ezzel igyekszik felvenni a versenyt az RTL Klub saját gyártású műsorával, a Mestercukrász - Az édesszájú Konyhafőnökkel, ami igencsak szép nézettségi eredményeket ér el az utóbbi időben.

Forrás: TV2

 

Folytatódik tehát esténként Kasza Tibi tippelgetős vetélkedője, amit nemrégiben mi itt a PORT.hu hasábjain faék egyszerűségű műsornak tituláltunk. A 10 millió forintos nyereményért vívott harcban a sztárpárok feladata mit sem változott: egy-egy adás során 6+1 civil ember életkorát kell eltalálniuk.