Magánhangzó-armageddon a Szerencsekerékben, Ördög Nóra 4 milliót bukott

A műsorvezetőnő nevetve vette tudomásul, hogy kifogott rajta a _S_R__N__L_, ami amúgy a CSŰRDÖNGÖLŐ lett volna.

Az ismert műsorvezető és üzletasszony Ördög Nóra eléggé pengén megtekerte csütörtök este a kereket Kasza Tibi népszerű vetélkedőjében, a Szerencsekerékben – nem is akárhogyan!

Egészen a fináléig menetelt, ahol azonban kifogott rajta a rafinált feladvány, így nevetve bukott el összesen 3,7 milliót, plusz az aprót: a borítékban lapuló 500 000 forintot.

 

 

Ez persze egy meglehetősen kemény feladvány volt ilyen kevés mássalhangzóval, viszont

a legnehezebb benne a magánhangzók ritkasága volt: az ü és az ö betűk a magyar nyelvben a legritkább magánhangzók,

így valószínűleg senki nem választaná őket plusz magánhangzónak a fődíjfeladvány megfejtésekor. Nem csoda, hogy a rendelkezésre álló 20 másodpercben Ördög Nóra csak heherészve hebegett-habogott:

Cs… cs… cs… Ááá… Csurranó, cserrenő… Valamiért a csére gondoltam… Ssssssz… Szér, sza… Ja, azt nem mondom azt a szót… Ez esélytelen volt.

Mentségére legyen mondva, hogy ennyiből Kasza Tibi sem tudta volna a jó választ, főleg amiatt, mert neki csak olyan fura megfejtések jutottak eszébe, mint a felfoghatatlanul röhejes

CSERENYALÓ!

Az elbukott milliók ellenére Ördög Nóra elejétől a végéig vidáman sziporkázott az adásban. Voltak például sikamlós viccei, amivel szabályosan „felforrósította a hangulat” a stúdióban:

 

 

A műsor egy pontján pedig még át is vette Kasza Tibi házigazdai teendőit, miután elkezdte cinkelni a showmant azzal, hogy nem artikulál eléggé...