Lecsalózták a Farm VIP olimpikonját, kitört a balhé

És volt egy másik incidens is, ahol alacsonyan repültek a trágárságok és a botok.

November végén indult el a TV2 realityjének 3. évada, akkor arról panaszkodtunk, hogy nem sok izgalmas történik a műsorban, de most végre lett

BOTRÁNY!

Igaz, a kamerák sajnos nem rögzítették az incidenst teljes egészében, be kellett érnünk Dudás Miki beszámolójával. Kecsketerelés volt a játékosok feladata, itt feszült egymásnak  a világbajnok kajakozó és Vajtó Lajos.


Az üzletember keményen beszólt az exsportolónak, aki Smaltig Dalmának és Szarvas Andinak panaszolta el a történteket.

„Úgy felb…Lajos az agyamat! Összeengedtük a kétszer 15 kecskét, és amikor ott terelték az erdő alján a mi pajtánk felé, akkor volt egy ilyen mondatom: ‘Hadd oldják meg a Pirosak, tereljék csak felénk!’ És erre úgy megsértődött, hogy azt mondta: ‘Nem vagy sportszerű! Régen is csaló voltál!’ – ilyeneket hozzám vágott.”

Ezután a kameráknak is elpanaszolta, hogy Vajtó egy érzékeny témát hozott fel, ami nemcsak őt, de az egész sportéletet érinti.

"Belátom, hogy hibát követtem el, meg is kaptam érte a büntetésemet. Tényleg azt gondolom, még ha hibáztam volna is (...) ennek akkor sincs helye. Nem is nagyon találkoztam olyan emberrel, aki ilyen szinten ellenem fordította volna az előéletemet. (…) Örülök, hogy ez kiderült a Lajosról. Az a baj, hogy csalódott vagyok, mert a kezdeti nagy barátság, haverság, amit mutatott, az úgy látszik, ennyit jelentett”.

A csalás, amire az üzletember utal, egy doppingolós incidens: 2016 áprilisban derült ki, hogy Dudás  2015. évi Európa játékokon doppingvizsgálatra leadott mintáját újra megvizsgálták, és tiltott hormonkészítmény nyomaira bukkantak benne, ezért 34 hónapra eltiltották.

Volt egy másik, még nagyobb balhé is. Szintén a kecsketerelgetés közben  Mischinger Péter rászólt Szorcsik Vikire és Dudás Mikire, hogy ne ijesszék meg az állatokat, mert rossz irányba fognak menni emiatt.

Szorcsik erre egyből felkapta a vizet, és trágár szavakkal szidta csapattársát, és az sem hatotta meg, hogy Mischinger szerint ő nem „Viki”-t, hanem „Miki”-t emlegetett. Szorcsik egy botot is elhajított az exatlonista felé, de csak saját magát találta el.

Via: Blikk