Két szereplő távozik a Keresztanyuból

Aggodalomra semmi ok, egy másik sorozatban láthatjuk őket.

A SorozatWiki információi szerint két színész is távozik az RTL Klub hétköznap esténként jelentkező, népszerű sorozatából, a harmadik évadát taposó Keresztanyuból: Bede-Fazekas Szabolcs és Epres Attila. Távozásuk nem véletlenszerű, a karakterek történetszálait tisztességesen elvarrták – figyelem, spoilerek következnek!

A szereplőgárdához a 3. évadban csatlakozott Bede-Fazekas Kozma Gábor érzékenyítő trénert alakította, ám a sorozatban nemrégiben meglőtték, amit szerencsésen túlélt, de otthagyta a rendőrséget. A 8. részben láthattuk utoljára. Epres Attila szintén az előző szezonban tűnt fel először mint Bokor Géza autóversenyző, ám idővel visszavonult a versenyzéstől, és az 5. epizódban távozott a sorozatból.

Ne keseredjenek el a tévénézők, ugyanis mindketten szerepelnek az RTL Klub január 31-én debütáló, vadonatúj krimisorozatában, a Hotel Margaretben, aminek showrunnere a Drága Örökösökért és a Keresztanyuért felelős Hámori Barbara. A Tihanyban játszódó történet egy influenszereknek rendezett díjátadó gálán eldördült lövéssel kezdődik, és úgy tűnik, a lájkvadászat újabb szintre lép... 

A szereplő színészek névsora igen impozáns: Tóth Judit, Őze Áron, Pásztor Virág, Losonczi Kata, Miller Dávid, Nyári Dia, Szabó Simon, Balázs Andi, Szabó Zsófi, Murányi Tünde, Csarnóy Zsuzsa, Harmath Imre, Szalay Bence, Schneider Zoltán, no és persze az átigazolt Epres Attila és Bede Fazekas Szabolcs.

(Forrás: SorozatWiki)

 

A Port.hu zenés sorozata első évadának utolsó részében Király Attila színész és szinkronszínész ült be a dobok mögé.