„Kasszás Erzsi” súgta meg Árpa Attilának, melyik lányt válassza

Hamarosan kiderül, ki nyeri meg A Nagy Ő című realityt a Tv2-n. Az ismert színész-rendező-producer-celeb már 51 éves, de nagyon szeretne újra apa lenni. De vajon ki lenne a gyermek anyja?

Már csak két lány, Bogi és Timi van versenyben Árpa Attila szerelméért A Nagy Ő című realityben a Tv2-n. Az ismert színész-rendező-producer-celeb a műsorban most az egyik közeli barátját, Balázs Andreát hívta segítségül, hogy adjon némi szerelmi tanácsot az utolsó Rózsaceremónia előtt. A színésznőt ugyebár „Kasszás Erzsiként” ismeri a fél ország, de a Stephen King-rajongók legnagyobb örömére évek óta kirobbanó sikerrel alakítja a Tortúra színpadi változatában Annie Wilkest, aki természetesen ezúttal Árpa Attilát terrorizálja. 

Könnyen lehet, hogy „Kasszás Erzsi” érkezése mindent felborít ebben realityműsorban...

Balázs Andrea ugyanis saját bevallása szerint kicsit aggódik, hogy Árpa Attila áldott jó szíve miatt nehéz helyzetekbe kerül majd a partnerválasztása során A Nagy Ő. Épp ezért megfigyelte a műsor lányait, és „azt kereste, amit Attila nem lát”.

 

 

Csakhogy ez a műsor igazából felvételről megy, így értelem szerűen Árpa nem verőfényes napsütésben sétálgat válogatott hölgykoszorúval az oldalán, hanem a decemberi hidegben ücsörög otthon, és sorra adja az interjúkat meg a nyilatkozatokat a bulvársajtónak. A Blikknek például a minap arról mesélt, hogy 51 évesen újra apa lenne:

Tisztában voltam azzal, hogy lesznek olyan nők, akik már voltak házasok vagy van gyermekük. Ezzel semmi bajom nem volt, hiszen én is voltam már házas, nekem is született gyermekem. Mindenkinek megvan a maga csomagja, ha egy nővel teljes mértékben kapcsolódni tudok, akkor nem lehet akadály az, ha van gyereke. Nem zavarna, ha más gyermekét kellene nevelnem. Továbbá nem titok, hogy szeretnék még én is gyermeket.

 

Forrás: Tv2

 

De vajon ki lenne az újabb gyermeke anyja? A Nagy Őt megnyerő hölgy? Megtalálta-e Árpa Attila az igaz szerelmet? Hétfő este kiderül!

 

 

A Nagy Ő keddtől tehát már nem lesz műsoron, helyette a Szerencsekerék lesz minden este a Tv2-n.

(via Tv2)