Jövő ősszel jön a Venom 2, lehet, hogy a Marvel Pókembere is felbukkan benne!

Készül a Morbius, a vámpír című spin off is, Jared letóval a főszerepben.

Azt már eddig is tudni lehetett, hogy a 855 millió dollárt kaszáló Venom biztosan folytatást fog kapni, most már viszont azt is lehet tudni, hogy mikor! 2020. július 10-én kerül mozikba a Morbius, amiben a főszereplő vámpírt Jared Leto alakítja, október 2-án pedig egy egyelőre cím nélküli „egyelőre cím nélküli Sony/Marvel-folytatást” nézhetünk meg – utóbbiról pletykálják azt, hogy a film nem más, mint a Venom 2, amiben visszatér Tom Hardy és a földön kívüli eredetű, fekete Pókruha is.

Ezeket a korábbi pletykákat a most a film egyik producere, Amy Pascal is megerősítette:

Annyit mondhatok, hogy Tom Hardy vissza fog térni, hiszen olyan hihetetlenül jól játszotta ezt a karaktert, amire senki más nem lett volna képes. Van itt néhány megkérdőjelezhetetlen dolog. Az egyik, hogy a Sony nagyszerű munkát végzett, amikor létrehozta ezt a franchise-t, és életet adott ennek az önálló világnak. Aztán itt van Tom Hardy. Amikor az ember Venomra gondol, most már soha többé nem fog tudni másvalakire gondolni, csak Tom Hardyra, ahogy a homárokkal teli akváriumban ücsörög!

Azzal a pletykával kapcsolatban viszont, hogy Tom Holland, a MArvel-blockbusterek közkedvelt Pókembere benne lesz-e a Venom 2-ben, a producer elég sejtelmesen nyilatkozott. Nem is erősítette meg, de nem is cáfolta:

Mindenki nagyon örülne, ha látná őt. Sosem tudhatjuk... Egyszer talán így lesz.

(via Flickeringmyth)