Itt vannak a legjobb filmek vasárnap estére

Pihenj rá a következő hétre a tévé előtt!

Utazás a Föld középpontja felé - Film+, február 5. vasárnap, 19h

Trevor Anderson (Brendan Fraser) professzor az unokaöccse, Sean (Josh Hutcherson) és a csinos izlandi idegenvezető, Hannah (Anita Briem) oldalán nekivág, hogy megtalálja a vulkánt, amely eltűnt testvére szerint a Föld kérge alatti titokzatos világba vezet. Rá is bukkannak a különleges átjáróra, ahol kezdetét veszi életük legnagyobb kalandja. Földalatti szörnyek, lávafolyamok és úszó szigetek között próbálják túlélni a kalandot, melynek során az eltűnt fivér körüli titkokra is fény derül.

 

Az utazó - Viasat2, február 5. vasárnap, 20h

Az amerikai Frank Tupelo (Johnny Depp) matektanár, aki azért utazik Velencébe, hogy a szerelmi csalódását kiheverje. Az élete azonban fenekestől felfordul, amikor a vonaton megismerkedik a gyönyörű Elise-szel (Angelina Jolie). Frank csakhamar azon kapja magát, hogy zsaruk és maffiózók lihegnek a nyomában. Kiderül, hogy Elise valójában bábuként mozgatta, fel- és kihasználta a saját céljai érdekében. Ráadásul egyáltalán nem biztos, hogy túléli mindezt.

 

A mágus - Filmcafe, február 5. vasárnap, 20h

Eisenheim, az ünnepelt mágus (Edward Norton) nem csak egész Bécset kápráztatja el mutatványaival, hanem az ambiciózus Leopold herceget (Rufus Sewell), Ferenc József fiát is. Ám amikor Leopold menyasszonya, Sophie (Jessica Biel) megpillantja gyerekkori szerelmét, Eisenheimet, és újra fellobban iránta a tűz, a herceg érdeklődése megszállottsággá válik. Uhl, a város főfelügyelője (Paul Giamatti) hirtelen egy sokkoló bűncselekmény kellős közepén találja magát, és miközben Leopold megbízásából egyre közelebbről figyeli a mágust, Eisenheim élete legnagyobb és legmesteribb trükkjét készül végrehajtani.

 

Bolondok aranya - RTL, február 5. vasárnap, 20.30h

Ben (Matthew McConaughey) a világ legpechesebb, de legsármosabb kincsvadásza, akit a felesége, Tess (Kate Hudson) faképnél hagy, miután belefáradt a nyolc évnyi értelmetlen hajszába a Királynő Hozományaként elhíresült kincs után. A szakítás után Tess fedélzetmester lesz egy luxusjachton. Ugyanekkor Ben biztos nyomra bukkan. Jobb híján fellopódzik Tess új munkahelyére és megpróbálja rávenni Nigel Honeycuttot (Donald Sutherland), az unatkozó iparmágnást, hogy együtt induljanak kincsvadászatra. Azt azonban nem köti az orrára, hogy nemcsak ők pályáznak a kincsre.

 

Hová tűntél, Bernadette? - Filmbox Premium, február 5. vasárnap, 20h

Egy szerető anya kénytelen újra kapcsolatba lépni kreatív szenvedélyeivel, miután éveken át feláldozta magát a családjáért. A hite egy epikus kalandba sodorja, amely új lendületet ad az életének, és diadalmas újrafelfedezéséhez vezet.

 

Amerikai pite - Paramount Network, február 5. vasárnap, 21h

Jim, Oz, Finch és Kevin négy jó barát, akik fogadást kötnek, miszerint érettségi előtt mind elveszítik szüzességüket. Most azon dolgoznak, hogy véghezvigyék tervüket a végzős bál estéje előtt.

 

Arthur király - A kard legendája - Viasat3, február 5. vasárnap, 21h

Az ifjú Arthur Londinium lepukkant sikátorait rója bandájával, mit sem sejtvén uralkodói körökből származó felmenőiről, egészen addig, mígnem kezébe kerül az Excalibur. A kard által reá nehezedő nyomással birkózva kell eldöntenie, mire is használja újonnan szerzett hatalmát.

 

Időhurok - Viasat6, február 5. vasárnap, 21h

Egy időügynök (Ethan Hawke) barangol múltban és jövőben: minden bevetés más korba vezeti. Egy olyan bűnözőre vadászik, aki valahogy folyton kicsúszik a kezéből, bármilyen időben is készül lecsapni rá.

 

Tajtékos napok - M2, február 5. vasárnap, 21.18h

Egy olyan világban, ahol fahéjas cukor illatú rózsaszín bárányfelhőkön is lehet utazni, vagy olyan kocsikon, amelyeknek nincs kereke, hanem rezgő lábakon haladnak előre, Colin, a tehetős fiatalember, a koktélzongora feltalálója mindennél jobban vágyik a szerelemre. Olyan lányt keres, akit őszintén tudna szeretni. Legjobb barátja, Chick, valamint szakácsa Nicolas közreműködésével megismerkedik az elragadó Chloé-val és szárba szökken szerelmük Duke Ellington híres "Mood Indigo" dallamaira. Az egymás iránt fellángoló érzelmeik mindenen felülemelkednek, szerelmük humorban, bolondosságban sincs híján. A szerelmüket beteljesítő álomszerű esküvőjükön arról is biztosítják egymást, hogy az életükben esetlegesen felmerülő nehézségeket közösen győzik le. A nem várt fejlemények azonban sokkal hamarabb következnek be, mint várnák. Chloé hirtelen megbetegszik. Lótuszvirág nő a mellkasában. Az orvosi kiadások okán elszegényedett Colinra vár a feladat, hogy sajátos, egyedülálló gyógymódokat kifejlesztve megmentse imádott szerelmét. Boris Vian világhírű regényének filmváltozata a francia film ragyogó sztárjaival.

 

Tiszta vér - Filmcafe, február 5. vasárnap, 22h

Tom Cutler egykor rendőr volt, de a régi időknek már jó ideje vége. Most azzal keresi a kenyerét, hogy a gyilkosságok helyszínét _ a rendőrség megbízásából _ a vizsgálat lezárása után tisztára pucolja. Megint csak őt hívják egy külvárosi házba, hogy takarítsa el egy gyilkos lövöldözés nyomait. Ám ezúttal a képlet korántsem olyan egyszerű: Cutler ugyanis a rendrakás helyett akaratlanul a terhelő bizonyítékok eltüntetéséhez nyújt segédkezet.

 

Lányok Dubajban - SuperTV2, február 5. vasárnap, 22h

A fiatal, ambiciózus Emi régóta a nagyvilágról, sok pénzről álmodik. A lány kihasználja a szépségében rejlő lehetőségeit és escort lányként belecsöppen egy fényűző világba. Hamarosan ő lesz az, aki dúsgazdag arab megrendelők kérésére hölgyeket, hírességeket, filmsztárokat és modelleket kezd kiközvetíteni gyors, dubaji pénzkeresésre. A szexmunkával keresett pénz és vagyon egyre több kapzsiságot, irigységet és törvénytelenséget hoz magával, amitől a világ egy sötét oldala kerül a felszínre és változtatja meg örökre a benne dolgozók életét.

 

Szerelem, angolosan - TV2 Comedy, február 5. vasárnap, 22h

Richard szoknyabolond egyetemi professzor, aki egyetemista lányokra vadászik. Ám unja az egyéjszakás kalandokat, szeretne megállapodni. Amikor az egyetemista barátnője bejelenti, hogy terhes, Richard izgatott lesz, és azt várja, hogy az apaságtól majd végre felnő. Három évvel később azonban Kate szerelmes lesz valakibe, és elhagyja. A testvérét, Olivia-t küldi maga helyett, hogy megbizonyosodjon arról, Richard megfelelően gondozza a fiát. Olivia ekkor azon veszi észre magát, hogy beleszeret a férfiba...

 

Az ügyfél - Duna Tv, február 5. vasárnap, 22.30h

Mark és kisöccse akaratukon kívül szemtanúi lesznek egy ügyvéd öngyilkosságának. A kisfiú erős sokkot kap, Mark pedig két tűz közé kerül. Mivel ő az egyedüli beszámítható tanú az ügyben, egyik részről a szervezett alvilág, más felöl pedig egy rámenős államügyész keseríti meg az életét. A veszélybe került vadóc Marknak nincs más választása: sürgősen ügyvédet kell kerítenie magának…

 

Visszavágó - Cool, február 5. vasárnap, 23h

Porter (Mel Gibson) egyszerű, törvénytisztelő tolvaj. Végzi a munkáját, szereti a feleségét: nem tör nagyra. Amikor egy ravasz terv segítségével ő és társa megszerzi egy kínai banda pénzét, akkor sem jár más az eszében, mint hogy tisztességes osztozkodás után mindenki élvezze nyugodtan munkája gyümölcsét. Ám a dolgok meglepő fordulatot vesznek...

 

Fifti-fifti - RTL, február 5. vasárnap, 23.10h

Adam (Joseph Gordon-Levitt) még nincs harminc, amikor váratlanul a gerincrák egy ritka formáját diagnosztizálják nála. Legjobb barátja, Kyle (Seth Rogen) meglepően jól fogadja a hírt, hiszen barátjának 50 százalék esélye van a túlélésre. Kyle azonnal kinevezi magát Adam őrző-védőjének, és minden gond nélkül megszabadítja az élősködő barátnőjétől, és új életigenlő programokra próbálja barátját rávenni. Adam azonban az ötven százalék halálfélelmet éli meg, és pszichiáterhez fordul segítségért. Nem tudja, mire vélje, amikor a sors a teljesen kezdő rezidenshez, a még bizonytalan Katherine-hez (Anna Kendrick) küldi. A kanapén fekve azonban új nézőpontból tekint az életére, és amikor megismerkedik a terápiás csoport többi tagjával, ráébred arra, hogy a pohár valójában félig tele van.

 

Tágra zárt szemek - Duna Tv, február 5. vasárnap, 00.30h

Dr. Bill Hartford, a sikeres New York-i pszichiáter látszólag harmonikus házasságban él gyönyörű feleségével, Alice-szel, ám amikor az asszony bevallja, hogy kísértésbe esett, hogy megcsalja a férjét, Hartford kibillen addigi egyensúlyából. Bizarr találkozások sorának betetőzéseként egy régi barátjával fut össze, akitől tudomást szerez egy exkluzív szexklubról. Hartford elhatározza, hogy csellel bejut az álarcos összejövetelre, nem sejtve, milyen veszélyes helyzetbe hozza ezzel saját magát és másokat is.