Itt vannak a legjobb filmek szombat estére

Mi csináltunk egy előválogatást, nektek már csak ezt a listát kell átnéznetek!

Életem NAGY szerelme - Prime, szeptember 25. szombat, 19h

Diane egy gyönyörű nő. Hogy egész pontosak legyünk, egy tündöklően gyönyörű nő. Az a típus, aki után mindenki megfordul az utcán. Mindemellett határozott, jó humorú, briliáns ügyvéd. Ráadásul épp most lépett ki boldogtalan házasságából, így készen áll, hogy végre összetalálkozzon élete nagy szerelmével. Véletlenek persze nincsenek. Amikor az egyik este egy bizonyos Alexandre felhívja azzal, hogy megtalálta az elveszett mobilját, a beszélgetés nem várt fordulatot vesz, és rögvest megbeszélnek egy randit. Az első találkozás azonban nem igazán úgy sül el, ahogy az a nagykönyvben meg van írva...

 

Drágám, a kölyök marha nagy lett! - Duna Tv, szeptember 25. szombat, 19.40h

A Szalinski család életében az előző kaland, a gyerekek lekicsinyítése óta eltelt három év nem hozott túl sok változást. A bogaras tudóst, akit pillanatnyilag éppen a molekulák felnagyítása foglalkoztatja, új munkahelyén is csodabogárként tartják számon. Sajnos a legkisebb Szalinski gyerek éppen arra téved, amikor a nagyítósugarakat veszi górcső alá. Adam rakétasebességgel kezd növekedni, ahányszor csak elektromos áram közelébe kerül. A lassacskán óriássá cseperedő fiú bánatában elbujdosik a sivatagban. Az aggódó családtagok azonban mindenre hajlandók, hogy megtalálják a gyermeket.

 

A színésznő  - ATV Spirit, szeptember 25. szombat, 21h

Anna, az Erdélyből áttelepült színésznő az egyik legnagyobb sztárja a magyar filmeknek és a színházaknak az 1960-as évek közepén, Magyarországon. A Nemzeti Színházban Melindát játssza, amikor egy fogadáson megismerkedik egy olimpiai bajnokkal, egy rendkívül vonzó férfivel. A két ember között szerelem szövődik, ami nem tetszik a hatalomnak. No nem azért, mert az erkölcsöket óvják, hanem azért, mert más terveik vannak a sikeres, vonzó, idegen nyelvet beszélő Annával. "Hófehérkének" szemelték ki, vagyis a hazánkba érkező, baráti országok vezetőit szórakoztató hölgynek. Megindul az apparátus, az élet minden területén hálót sző, manipulál. Ám Anna nem könnyű préda, és szerelmével megerősítve kétséges a titkosszolgálati akció győzelme...

 

Escobar - Paramount Network, szeptember 25. szombat, 21h

1983-ban Virginia Vallejo, a szépségéről is híres médiaszereplő, akinek kegyeiért milliomosok versengnek, megismeri Pablo Escobart. Négy évig tartó románcuk egy olyan világba enged bepillantást, amelyet a kábítószer, a korrupció, erőszakos hatalmi harcok és páratlan gazdagság ural. A borzalmas és szenvedélyes szerelmi történet korunk egyik legsötétebb bűnöző elméjének fejlődéstörténete is egyben. A legendás drogbáró elképesztő kegyetlenséggel építi birodalmát, amelyet nemcsak az illegális üzleti világhoz fűznek erős szálak, de természetesen a politikához is. A film Virginis Vallejo Loving Pablo, Hating Escobar című könyve alapján készült.

 

Johnny English újra lecsap - Mozi+, szeptember 25. szombat, 21h

2018-ban az ikonikus komikus, Rowan Atkinson visszatér a véletlenül szupermenő titkos ügynök, Johnny English szerepében.
Egy kibertámadás leleplezi az összes aktív angol beépített ügynököt, és az akció kiagyalója további pusztítással fenyegeti a világot. A titkosszolgálat most csak egy emberben bízhat – Johnny Englishben. A jelenleg leszerelt, és egy kis előkészítő iskolában tanító Englisht újra szolgálatba hívják, hogy találja meg a ravasz hackert, és ugorjon fejest az akcióba. Ám ahhoz, hogy a küldetés sikerrel járjon, hősünknek minden képességét latba kell vetnie – és nincs neki túl sok –, mivel itt a múlt analóg módszereinek kell szembeszállniuk a jövő digitális technológiájával…

 

Logan Lucky - A tuti balhé - Viasat6, szeptember 25. szombat, 21h

A Logan-testvérek nem éppen a sors kegyeltjei: egyiküket éppen kirúgták a munkahelyéről, a másik pedig egy kocsmában csapos, ahol állandóan amiatt piszkálják, mert hiányzik az egyik karja. A fivérek úgy döntenek, hogy véget vetnek balszerencséjüknek, ehhez pedig hihetetlen tervet eszelnek ki: az egyik leghíresebb NASCAR autóverseny hatalmas bevételét akarják elrabolni a futam idején. A nagyszabású rablás és a tökéletesnek tűnő terv megvalósításához azonban először ki kell juttatniuk a börtönből Joe Banget, a bankrablók koronázatlan királyát.

 

A párizsi sellő - Duna Tv, szeptember 25. szombat, 21.15h

Kiárad a Szajna, a város elnéptelenedik. Gaspard, az énekes különös hangokra lesz figyelmes, majd észreveszi, hogy a hangok egy súlyosan sérült sziréntől származnak. Lula, a sellő csak éteri hangzású énekével tudja magát megvédeni a férfiaktól, akikről nagyon rossz emlékeket őriz. Hangjától a megbabonázott férfiak rövidesen meghalnak. Gaspard-ra már nem hat a varázslat, ugyanis szíve már összetört szerelmi bánatában. Elhatározza, hogy megmenti a sellőt, akin egyik áldozatának terhes felesége bosszút akar állni.... Mathieu Malzieu nemrégiben megjelent sikerkönyvének filmes adaptációja.

 

Isten ments! - Film4, szeptember 25. szombat, 21.55h

Az Isten ments! mennyei vígjáték, melyben Dan Day atya, a karizmatikus evangélikus lelkész (Pierce Brosnan) egy nyugat-amerikai kisvárosban vezeti nyáját _ leginkább sármjával. Carl, az egykori hívő (Greg Kinnear) _ no nem Krisztusé, hanem a Tisztelendő Úré _ a lelki- és erkölcsi megújhodás szép példája Dan atya evangélikus közösségében. Amikor azonban tanúja lesz, hogy a lelkész egyik elvakult követője bűnös cselekedetét el akarja titkolni, hite megbicsaklik. Mindeközben ráadásul a biztonsági őr Honey (Marisa Tomei), aki az Atya követője és a bűnös élvezetek részvevője; katonás, bigott felesége (Jennifer Connelly); és az érintetlenségi fogadalmára készülő lánya (Isabelle Fuhrman) között is zsonglőrködnie kell.

 

A túlélő - AMC, szeptember 25. szombat, 23.30h

2005. június 28-án az amerikai haditengerészet megindította a Vörös Szárnyak Hadműveletet. Az akció célja az volt, hogy felkutassák és likvidálják az afganisztáni hegységek között rejtőző tálib vezért, Ahmad Shahd-ot. A bevetés azonban nem várt szörnyű fordulatot vett. A négyfős, SEAL-kommandós osztag csakhamar harapófogóban találta magát, körbevéve egy egész sereg tálib fegyveressel, reménytelenül elvágva a segítségtől. Az akció súlyos kudarccal végződött, a négyesből egyedül Marcus Luttrel maradt életben.

 

Pillangó-hatás - RTL+, szeptember 25. szombat, 23.35h

Világunkban minden mindennel összefügg, minden döntésünk alapjában változtatja meg a jövőt. Evan Treborn (Ashton Kutcher) gyerekkorában számtalanszor elvesztette az öntudatát, élete sötét szakaszait képtelen felidézni az emlékezetében. Orvosa tanácsára naplót vezet és most, normális felnőttként bátorságot gyűjt visszaemlékezni a múltra. Hamarosan rádöbben, hogy a napló által képes utazni az időben, és felfedheti a sötét titkokat. Így visszatér a múltba, hogy helyrehozzon néhány baklövést, amelyek miatt kisiklott barátai, Kay (Amy Smart), Lenny (Elden Henson) és Tommy (William Lee Scott) élete. Ám amikor visszatér a jelenbe, rájön, hogy a változtatások csak még nagyobb problémákat okoznak.

 

Drágán add az életed! - TV2, szeptember 25. szombat, 23.50h

John McClane (Bruce Willis) nyomozó New Yorkból Los Angelesbe tart, hogy rendbe hozza házasságát. Még csak nem is sejti, hogy rajta kívül még mások is nagy dobásra készülnek Los Angelesben, méghozzá éppen a szeretet ünnepén. Terroristák egy csapata a hidegvérű Hans Gruber (Alan Rickman) vezényletével arra készül, hogy megszabadítsa a multinacionális Nakatomi céget a kötvényeitől. A terroristák behatolnak az épületbe, túszul ejtik a Nakatomi cég dolgozóit, köztük McClane feleségét, Holly-t (Bonnie Bedelia), és nekilátnak, hogy kinyissák a cég széfjét. Ám McClane, akiről a támadóknak fogalma sincs, mindent elkövet, hogy meghiúsítsa ezt. Nem könnyű a feladata, hiszen a terroristák nemcsak létszámbeli fölényben vannak, hanem hatalmas fegyverarzenállal is rendelkeznek, szemben McClane szolgálati fegyverével. A 34 emeletes épületben megkezdődik hát a macska-egér harc...