Itt vannak a legjobb filmek szombat estére

Ha mára nem terveztél semmilyen kimenőt, maradj a tévénézős foteledben, és válassz a listánkról!

Bolondok aranya - RTLII, szeptember 18. szombat, 18.40h

Ben (Matthew McConaughey) a világ legpechesebb, de legsármosabb kincsvadásza, akit a felesége, Tess (Kate Hudson) faképnél hagy, miután belefáradt a nyolc évnyi értelmetlen hajszába a Királynő Hozományaként elhíresült kincs után. A szakítás után Tess fedélzetmester lesz egy luxusjachton. Ugyanekkor Ben biztos nyomra bukkan. Jobb híján fellopódzik Tess új munkahelyére és megpróbálja rávenni Nigel Honeycuttot (Donald Sutherland), az unatkozó iparmágnást, hogy együtt induljanak kincsvadászatra. Azt azonban nem köti az orrára, hogy nemcsak ők pályáznak a kincsre.

 

Instant család - Prime, szeptember 18. szombat, 18.40h

Amikor Pete (Mark Wahlberg) és Ellie (Rose Byrne) úgy döntenek, hogy családot alapítanak, az örökbefogadás ingoványos talaján kénytelenek fogódzót találni. Rátalálnak három testvérre, köztük a lázadó kamaszra, Lizzyre (Isabela Moner), és egy pillanat alatt nulláról háromra ugrik a gyerekeik száma. Az újdonsült szülők kétségbeesetten igyekeznek megfelelni az instant család támasztotta elvárásoknak.

 

Hat nap, hét éjszaka - Paramount Network, szeptember 18. szombat, 18.55h

Quinn Harris egy barátságtalan pilóta. Az élete pont olyan gondtalan, amilyennek szeretné, egészen addig, amíg nem találkozik Robin Monroe-val, az élettelteli magazin szerkesztővel New Yorkból, aki nyaralni érkezett vőlegényével, Frank Martinnal. Egy váratlan szerkesztői határidő miatt Robinnak Tahitin kell lennie, így Quinnt kéri meg, hogy repítse oda. Viharba kerülnek, majd a repülőgép lezuhan. Egy lakatlan szigeten landolnak, melynek hamar felfedezik szépségeit és veszélyeit egyaránt..

 

Káoszelmélet - Film Mánia, szeptember 18. szombat, 19.25h

A történet egy megszállott szervezőről szól (Ryan Reynolds), aki elhatározza hogy a továbbiakban úgy éli le az életét, hogy semmit sem tervez el előre. Hamarosan azonban beleszeret egy nőbe, akibe mellesleg a legjobb barátja is beleesik, ráadásul kiderül róla hogy nem lehet gyereke. Nos, úgy tűnik, mégis szüksége lenne valami jó tervre.

 

A szökevény - AMC, szeptember 18. szombat, 21h

A jóhírű Dr. Richard Kimble (Harrison Ford) élete gyökeresen megváltozik, amikor feleségét holtan találja. Kimble hiába áll elő látszólag perdöntő bizonyítékkal, mint a gyilkosság első számú gyanúsítottját, perbe fogják és halálra ítélik. Richardnak azonban sikerül megszöknie. Halálos menekülés veszi kezdetét, ahol a mindenre elszánt orvos nemcsak a sarkában loholó rendőrökkel és az FBI-különleges ügynökével, Gerarddal (Tommy Lee Jones) fut versenyt, de az igazsággal is. És ahogy közeledik a végkifejlet, úgy válik az igazság egyre hihetetlenebbé, sőt rettentővé.

 

A kiütés - Viasat6, szeptember 18. szombat, 21h

A film hőse Billy McDonnen és Henry "Penge" Sharp, két helyi, pittsburghi bokszoló, akiket a rivalizálásuk állított reflektorfénybe harminc esztendővel ezelőtt. 1983-ban a harmadik összecsapásukra készültek, hogy eldöntsék, ki a jobb közülük, amikor a nagy bunyó előestéjén mindenki megdöbbenésére Penge váratlanul bejelentette visszavonulását. Három évtizeddel később Dante Slate Jr. promoter elhatározza, hogy újra egymásnak ereszti a két öregedő sztárt.

 

Angyalok városa - Filmcafe, szeptember 18. szombat, 21h

Volt egyszer egy csodás európai film, mely sok társával egyetemben elment Amerikába "átvedleni" és szerencsét próbálni: Wim Wenders emlékezetes "Berlin felett az ég" című filmjéről van, szó. Ha eltekintünk a fajsúlyos különbségektől, a maga nemében ízléses és élvezhető filmet kapunk. Mi történik akkor, ha egy angyal elkezd vágyódni a halandók mindennapjai után, és ki akarja próbálni a szerelmet? Nicholas Cage alakítja az angyalt, Seth-et, aki szerelmes lesz egy földi halandóba, a sebésznő Maggie-be. Választania kell égi és földi szerelem között. Vajon mi az, ami egy racionális gondolkodású orvosnőt arra késztet, hogy egy olyan férfihoz vonzódjon, akinek a létezését is lehetetlen elfogadnia? Maggie és Seth addig harcolnak józan eszükkel és vágyaikkal, míg végül mindent feláldoznak a szerelem kedvéért.

 

Mellékhatások - Film Mánia, szeptember 18. szombat, 21h

Emily tökéletesnek hitt élete összeomlik, amikor a férje börtönbe kerül. Négy évvel később szabadul, ám Emily képtelen örülni ennek, depresszióba esik. Az öngyilkossági kísérletét követően az asszony felkeresi Jonathan Banks pszichológust, azt remélve, hogy majd segít rajta. A kezelések ellenére Emily állapota tovább rosszabbodik. Dr. Banks ekkor új gyógyszert ír fel neki, ám annak mellékhatásaként Emily alvajárás közben megöli a férjét. Mindez megingatja Dr. Banks praxisát, aki nyomozni kezd az ügyben.

 

A mélység kalandora - Duna Tv, szeptember 18. szombat, 21.15h

Jacques-Yves Cousteau a XX. század egyik ikonikus alakja, akinek sok mindent köszönhet az emberiség. Felfedezései által megismerhettük, milyen csodás hely a világ, amelyben élünk, kutatásai rávilágítottak, mennyire fontos megóvni környezetünket. Családja mindenben támogatta. Fia, Philippe nem csak segítette az expedíciókat, de le is lefilmezte útjaikat. A legendás Cousteau kapitány amellett, hogy életét a tengerek, óceánok mélyének kutatásával töltötte, folyamatosan kereste helyét a világban, valamint saját boldogságát és az élet értelmét.

 

Szerencse dolga - Viasat3, szeptember 18. szombat, 23.10h

Huck Cheever (Eric Bana), a profi szerencsejátékos nem ismer félelmet, ha emelni kell a tétet a pókerasztalnál, a szerelemben viszont biztosra megy. Legalábbis addig, míg nem találkozik az ellenállhatatlan Billie Offerrel (Drew Barrymore), aki ráébreszti, hogy nemcsak a kártyában érdemes néha a szívre hallgatni az ész helyett. Mindeközben Huck bármire hajlandó, hogy összeszedje a pókervilágkupa nevezési díját _ annak ellenére, hogy a bajnokságon szembe kerülhet rég nem látott apjával (Robert Duvall), a kétszeres bajnokkal.

 

Összeomlás - RTL+, szeptember 18. szombat, 23.25h

Michael Douglas tőle szokatlan szerepben jelenik meg ebben az akciódús, izgalmas filmben. A hétköznapi kisemberek mindennapjait éli, mígnem egyszer egy kilátástalan dugó közepén kocsijában ülve bekattan. Mivel szülinapja van kislányának, úgy érzi nem késhet el, így gyalog indul haza. Buktatókkal teli útját hullák, sebesültek kísérik és nehezítik. Martin Prendergast nyomozón kívül senki nem sejti mi lehet az öldöklés hátterében. A mindenre elszánt apa agresszióval válaszol a nemvárt akadályokra és mire észbe kap a rendőrség már a nyomában van.