Ilyen volt 2020, a Jóbarátok szereplői szerint

Egy magyar rajongó fergeteges montázst csinált a népszerű sitcom szinkronos verziójából.

Nemrég az OnBuy.com szakemberei szedték össze azokat a tévésorozatokat, amelyekről egy tudományos mérés során is be lehetett bizonyítani, hogy viccesek, így könnyed szórakozást tudnak nyújtani a mostani világméretű koronavírus-járvány alatt, a karanténos-kijárási korlátozásos időkben. A méltán sikeres Jóbarátok a TOP10-es lista hetedik helyét csípte el – ám valószínűleg ha magyar tesztalanyokon végzik el ugyanezt a felmérést, akkor az NBC sitcomja dobogós helyen végzett volna.

Forrás: Warner Bros. Television/Getty Images

 

A sorozat hazai népszerűségét ugyanis mi sem szemlélteti jobban, mint hogy a napokban egy Kiss Máté nevű YouTube-felhasználó trükkösen úgy vágta össze a szinkronos változat egyes jeleneteit, hogy azok tökéletesen rímelnek a koronavírus-járvánnyal eltelt idei évünkre, a kezdeti lezserségtől kezdve a márciusi, első hullámos szigorításon és a vécépapír-vásárlási lázon át a nyári Adria-tilalomig. Íme a fergeteges végeredmény:

Azt azért tegyük hozzá, hogy ez a videó korántsem lenne ennyire vicces a zseniális magyar szinkronhangok nélkül. Úgyhogy a videó készítője mellett süvegeljük meg az alábbi, kiváló színészeket is:

  • Rachel: Jennifer Aniston – Kökényessy Ági
  • Monica: Courteney Cox Arquette – Kiss Erika
  • Phoebe: Lisa Kudrow – Nyírő Beáta
  • Joey: Matt LeBlanc – Holl Nándor
  • Chandler: Matthew Perry – Sinkovits-Vitay András
  • Ross: David Schwimmer – Galambos Péter