II. Erzsébet nagyot hibázott: zöld ruhában beszélt a népéhez, azonnal rászálltak a mémgyártók!

Nézd meg, hogy fest a királynő Queen-pólóban, Star Trek-uniformisban és Bébi Yodával!

Történelmi pillanatot mutatott meg pár nappal ezelőtt a BBC tévécsatorna: a világméretű koronavírus-járvány miatt II. Erzsébet királynő közel lassan 7 évtizedes uralkodása alatt negyedik alkalommal szólt a brit közszolgálati csatornán keresztül a népéhez. Korábban ezt csak az 1991-es öbölháború idején, 1997-ben, Diana hercegnő temetése előtt, és 2002-ben, az anyakirályné halála után tette meg. Ezek mind rendkívüli alkalmak voltak, hiszen egyébként a királynő minden évben karácsonyi beszédet tart, amit a tévé is közvetít.

Sajnos idén egy nagyon nagy hibát követett el a királynő: zöld ruhát vett fel a rendkívüli tévéközvetítéshez – azt a színt, amit a legkönnyebb módosítani a számítógépen. Nem véletlen, hogy a forgatásokon is zöld háttér előtt veszik fel a jeleneteket, hogy CGI-mágusok utóbb illesszenek bele mindent, a lovashintótól a sárkányon át az űrhajókig. A mémgyárosok ezúttal nem kímélték a vészhelyzetben rendkívüli beszédet mondó brit királynőt. Íme a legjobban sikerült új ruhák, sok-sok popkulturális utalással - akinek még több kell, kattintson át ide!

Szundikáló Bébi Yoda, az első reggeli teája előtt:

 

Iron Maiden-póló (bár a Vasladyn, Margaret Thatcheren kétség kívül jobban mutatna):

 

A szóvicc, amit senkinek sem kell lefordítani:

 

Ugyanez pepitában:

 

A királynő a Sex Pistols botrányos lemezborítóját viseli (bónusz Punisher-pólóval):

Hülye Járások Minisztériuma:

 

A királynő Csillagflotta-uniformisa (bár piros zubbonyosnak lenni nem egy életbiztosítás a Star Trekben):

 

A Netflix felkapott Tiger King tévésorozata sem maradhatott ki:

 

Ez pedig a ráadás a kvantumfizika feneketlen fraktálbugyraiból, az Erzsébet királynős ruhát viselő Erzsébet királynőt pólómintaként hordó Erzsébet királynővel, aki rákerült Erzsébet királynő ruhájára!

(via Boredpanda.com)