Így reagáltak a sztárok a Jóbarátok visszatérésére

Az egykori jóbarátok egy bizarr fotóval jelentették be az örömhírt, ami miatt a rajongókon kívül az olyan sztárok is nagyon boldogok voltak (és ennek hangot is adtak), mint Reese Witherspoon vagy Gwyneth Paltrow.

Az egyórás, nem fikciós különkiadást – amelynek keretében a jóbarátok visszatérnek a sitcom forgatási helyszínére, a Warner Bros. burbanki stúdiójának híres 24-es színpadára – február 21-én jelentette be hivatalosan a műsor otthonául szolgáló, májusban induló streamelős szolgáltatás, az HBO Max. „Megtörténik...” – írta ki később az Instagramra Jennifer Aniston, egy olyan közös stábfotó mellé, amin a Jóbarátok hat sztárja szanaszéjjel photoshopolva és vintage szerelésekbe öltözve kapaszkodik egy száguldó autóba.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

It’s happening... ⁣ ⁣ ⁣ @hbomax⁣ @courteneycoxofficial⁣ @lisakudrow⁣ @mleblanc⁣ @mattyperry4⁣ @_schwim_

Jennifer Aniston (@jenniferaniston) által megosztott bejegyzés,

 

Reese Witherspoon – aki Rachel elkényeztetett húgaként, Jillkén többször vendégszerepelt a Jóbarátokban – az elsők között reagált Aniston posztjára: „SZENT TEHÉN!!!” – írta egy kommentben, majd azt is hozzátette:

„HÁT EZ ZSENIÁLIS. HOGY MICSODA???!!! Ez a legjobb hír, amit életemben hallottam!!! Több mint izgatott vagyok”

„NEM MONDJÁÁÁÁÁÁÁTOK” – kommentelt Gwyneth Paltrow is, míg Laura Dern Joey egyik híres szófordulatával reagált: „Ez az, bébi!” – írta a friss Oscar-díjas színésznő. Elizabeth Banks egy lakonikus „váó”-val szólt hozzá a témához, de kifejezte lelkesedését Akwafina, Michelle Pfeiffer és a Modern családból ismert Sarah Hyland is.

Volt olyan is, aki ennél fantáziadúsabban reagált az örömhírre – annak is elsősorban a különös promóciós fotó részére. Egy Sophie Louis Hall nevű újságíró-szerkesztő egy egész csokornyit megosztott a Twitteren azokból a furcsa stábfotókból, amiken az évek során a Jóbarátok sztárjai szerepeltek: köztük például azt, amikor mindannyian egy ágyban alszanak, és egyedül Jennifer Aniston van ébren, vagy azt, amikor a színészek egy lépcsőn állva/ülve pózoltak – kivéve újfent Aniston, akit felfektettek a korlátra.


(via Independent)