Így él most a Házasság első látásra egyetlen házaspárja

Gyöngyi és Csaba beengedte a Tények Plusz stábját a lakásukba.

Múlt hét pénteken ért véget a Házasság első látásra, de a TV2 még nem engedi el a párkereső realityjét – ami a nézettségi számokat látva érthető – így a héten minden este „utánkövetés” zajlik a Tények Pluszban.

A stáb hétfőn Gyöngyi és Csaba párosát látogatta meg, akik a műsor szereplőiként egyedül döntöttek úgy, hogy férj és feleségként folytatják életüket. A műsorból azért kiderült, hogy a közös életnek még eléggé az elején tartanak, Gyöngyi ugyanis csak most kezd beköltözni Csabához, miközben – a férfi javaslatára – megtartotta saját váci lakását, ami az ő bázisaként szolgál.

Így alakult a Házasság első látásra szereplőinek sorsa a műsor után - 2. rész

Feltúrtuk a közösségi médiát, hogy megnézzük, mi a helyzet most a reality házaspárjaival.

Utánkövetés

 

Csabáról az is kiderült, hogy igazi geek, rengeteg modellautója, játékfigurája van, köztük egy Thanos-kéz, egy életnagyságú R2D2 vagy egy félméteres Vasember. Gyöngyi viszont nem szeretné, ha úgy nézne ki a lakásuk, mint a gyerekszoba, és legszívesebben eltüntetné a „babákat”, és a rendetlenség is zavarja. Csaba viszont átlátja a káoszt, szerinte

ez olyan rendkupi.”

A „babákat” illető kritikára pedig az a válasza, hogy „azok full man cave stuff”, azaz férfibarlangos kellékek.

A páros a gyűrűviselésről is nyilatkozott, Csaba elmondta, hogy otthon nem hordja a gyűrűt, amit a kommentelők szóvá tettek neki, de Gyöngyi emiatt nem neheztel rá, mert munkában ő sem hordja. Viszont azzal viccelődik (?), hogy Csabának vennie kellene neki egy újat, mert fogyott, és ezért leesik az ujjáról.

De mit tanácsolnak azoknak a szingliknek, akik fontolgatják, hogy jelentkeznek a Házasság első látásra második évadába?

Gyöngyi szerint annak való a műsor, aki saját magát akarja fejleszteni, és képes a komfortzónájából kimerészkedni, mert a reality felér egy komoly önfejlesztő tréninggel, de a legfontosabb persze, hogy a pszichológusok találjanak neki egy tökéletes párt.

Akár olyan is lehet, hogy találsz egy Gyöngyuszkát”

- teszi hozzá Csabi

A házaspár ezután egy buliba indul, ahol a Házasság első látásra szereplői találkoznak, hogy együtt nézzék meg a műsor utolsó epizódját. Közülük többen egy éve látták utoljára egymást, de a jelek szerint senkiben sem maradt tüske. A reality legellentmondásosabb figurája, András szerint már „mindenkinek letisztult” a műsor, és pozitív emlék maradt számukra, és képesek közösen nevetni az epizódokon.

Kiderült az is, hogy Geri és Csaba a műsor után országos cimborák lettek.

„De én mindenki Gerije vagyok igazából

- mondja Geri, aki a Tények Plusz mikrofonját megkaparintva meg is interjúvolja a többieket, köztük Petrát, aki a magyar Sandra Bullockként nyilatkozik.

A ma esti Tények Pluszban Laci és Hilda kapcsolata és utóélete kerül fókuszba.

Via: Tények Plusz