Hugh Grant és Nicole Kidman közös sorozatban

A brit sztár is csatlakozott Kidman minisorozatához, egy párkapcsolati thrillerhez.

Mint arról korábban már beszámoltunk, Nicole Kidman újra összeáll Hatalmas kis hazugságok-beli alkotótársaival, David E. Kelley ötletgazdával és executive producerrel, illetve Bruna Papandrea executive producerrel, hogy ismét az HBO-nak készítsenek egy miniszériát (miközben persze javában készül a Hatalmas kis hazugságok második évada is).

Nicole Kidman a Hatalmas kis hazugságokban. Forrás: port

 

A hat epizódból álló The Undoing Jean Hanff Korelitz Tudhattad volna című, magyar nyelven is kiadott könyvén alapul. Egy sikeres terapeutáról, Grace-ről szól (ő lesz Kidman), akinek látszólag tökéletes az élete férje és fia oldalán, ám egy nap minden összeomlik: bekövetkezik egy erőszakos halál, annak nyomán pedig a nőnek egy eltűnt férjjel és az oly régóta ismert férfi hűlt helyén egy sor rettenetes felismeréssel kell szembenéznie.

Grant és Kidman egy 2016-os díjátadó gálán. Forrás: Kevin Mazur / WireImage / Getty Images

 

Grant a szériában Jonathant, a férjet fogja játszani, aki szakmája szerint elismert gyermekonkológus, Grace-nek pedig szerető férje, és odaadó apja közös gyermeküknek – egészen addig, amíg váratlanul el nem tűnik: ekkor ugyanis feltárul a múltja, ami egy sor borzalmas következményhez vezet.

Hugh Grantet elsősorban moziszínészként ismerjük (olyan kedvencekből, mint a Négy esküvő és egy temetés, a Sztárom a párom vagy az Igazából szerelem), és egészen a kilencvenes évek óta nem vállalt tévés szerepet. Nemrégiben azonban ismét belevetette magát a televíziózás világába: az A Very English Scandal című minisorozatban

Jeremy Thorpe néhai brit politikust formálta meg, aki a hatvanas években parlamenti képviselő, majd a Liberális Párt vezetője volt, és a hetvenes évek végén az vetett véget a karrierjének, hogy azzal vádolták: meg akarta öletni meleg exszeretőjét.

A meleg politikus megformálása pedig a jelek szerint csak az első lépés volt az 58 éves sztár számára.


(via Variety)