Hazudnak a Nagy Őnek a lányok, és elcsattant az első csók

Stohl Andrásék hazugságvizsgálót vetettek be, a procedúra során néhány lány le is bukott. Este megtartották a műsor első rózsaceremóniáját, négy lánynak is menni kellett, Tóth Dávid azonban már összemelegedett az egyik lánnyal.

Zajlik az élet a Nagy Ő háza táján: Tóth Dávid a világbajnok, olimpiai ezüstérmes kajakozó kegyeiért versengő lányokat lépten-nyomon hazugságon kapják – persze az ilyen műsornak szerves része, hogy mindenki megjátssza magát, különösen, hogy nem csak a "szerelemért", hanem a bulvárlapok címoldalaiért is megy a versengés.

Egyébként Tóth Dávid is furán érezheti magát, a Blikknek elmondta, hogy ugyan anyja mindenben támogatja őt, ha épp egy műsorban ismeri meg élete párját, hát úgy legyen, a férfi barátai azonban meglehetősen furcsállják ezt a módszert, piszkálják is miatta rendesen.

Evelint és Anabellát is hazugságvizsgálatnak vetették alá, és míg a szerkentyű kezelője szenvtelenül értékelte a válaszokat, Stohl Buci igazi smasszer módjára tette fel a kérdéseit, akár profi kihallgatótiszt is lehetne. A két lány őszintének hitt válaszai közül azonban néhány nem volt igaz. A vetélytársaikról, esélylatolgatásokról is hazudtak, továbbá arról a bizonyos őszinteségről is kiderült, hogy bizony színjáték az egész. 

Tóth Dávid közben rendületlenül randizgat, a harmadik napon már mindenki halálosan szerelmes a férfiba. Az előző nap Rebekát szavazták meg a lányok mint a legkevésbé őszinte versenyzőt, akit csak a hírnév érdekel, Dáviddal töltött randija során sírdogálva bizonygatta, hogy márpedig ő őszinte, de a férfi nemigen hitt neki. Még gondolkodik rajta, mondta.

Evelinnel már más volt a helyzet: el is csattant az első csók a természet lágy ölén, a kis pléden, ő "áll legközelebb Dávid szívéhez", kapott is egy vörös rózsát, ami védettséget biztosít számára az esti ceremóniára.. 

Az esti rózsaceremónián mélabús zongora- és hegedűmuzsikával aláfestve négy lánynak kellett menni: Anita, Melinda, Krisztike és Éva egy-egy rózsával lett gazdagabb, semmi mással. Melinda sírdogálva búcsúzott, hiszen élete szerelme kikosarazta, míg Kriszti igazi dáma módjára, tettetett nemtörődöttséggel szállt be az autóba, ami elfuvarozza őket a szerelmi fészekből.

Mi lesz még itt! Igazi kavarások, összeesküvések, hazugságok! Dráma és szerelem!


(Forrás: tv2)

A PORT.hu zenés műsorának vendégét legtöbben onnan ismerhetik, hogy szinte állandóan síkideg, csak ő nem alakul át tomboló zöld szörnyeteggé, mint Bruce Banner. Turai Barna sokat köszönhet ennek az oldalának, emiatt kaphatnak nagyobb teret komolyabb projektjei is.