Folytatódik a TV2 faék egyszerűségű műsora

Visszatér a képernyőre a műsor, ahol a kor számít. Július 4-től minden hétköznap 19.50-kor újra képernyőn a Pénzt vagy éveket! Kasza Tibivel a TV2-n.

Újabb sztárpárokkal folytatódik a tippelgetős vetélkedő, a Pénzt vagy éveket! A 10 millió forintos nyereményért a feladatuk változatlan: kitalálni az eléjük állított civil játékosok életkorát. Ehhez pedig ezúttal is Kasza Tibi segíti hozzá a hírességeket. A műsorvezető szerint egyébként a Pénzt vagy éveket! sikerének az a kulcsa, hogy kvízműsor és talkshow is egyszerre. A játék közben ugyanis rengeteg vicces szituáció adódik, amikor a sztárpárok izgalmukban olyan történeteket is elmesélnek, amiket egyébként nem biztos, hogy mások előtt is bevállalnának.

„A formátum egyszerűsége miatt imádom ezt a műsort!

Hiszen egy olyan alapvető szokásra épül, amit bárki bármilyen szituációban megtehet: ösztönösen megtippelik idegen emberek életkorát. Lehet ez egy szórakozóhelyen vagy akár a közösségi médiában látott fotókon. Ugyanez történik ebben a műsorban is. Közben persze elképesztő szórakoztató hallani, milyen úton jutnak el a jó vagy a teljesen fals megoldásig a játékosok. A feladat pedig attól válik izgalmassá, hogy az első, intuíció alapján megadott tipp után segítséget kapnak, amivel már pontosan be lehet lőni a helyes választ, így minden esélyük megvan a győzelemre” – mondta Kasza Tibi.


A sztárpároknak egy-egy adás során 6+1 ember életkorát kell eltalálniuk. A játék előrehaladtával pedig egyre nagyobb a tippelés tétje, így folyamatosan csökken az elején rendelkezésükre álló 10 millió forint. A döntőben a megmaradt nyereményt viszont csak akkor vihetik haza, ha tökéletesen eltalálják az előttük álló hetedik ember életkorát. A tippelés során továbbra is rendelkezésre állnak a már ismert segítségek, legyen az akár egy sláger, egy híresség fotója vagy egy fontos esemény abból az évből, amikor a színpadon álló civil született.

A párosok ráadásul egy extra mankót is felhasználhatnak: telitalálat esetén a következő játékostól plusz segítségként kérdezhetnek hármat, amire a játékos csak „igen”, „nem” vagy „nem tudom” válaszokat adhat. Az új évadban feltűnik majd többek közt

Kökény Attila és felesége, Aranka, Jolly és Szuperák Barbi, Király Viktor és Király-Virág Anita, Zoltán Erika és Vincze Lilla, Köllő Babett és Demcsák Zsuzsa, Csepregi Éva és Delhusa Gjon...


(via TV2 Sajtó)