Felismerhetetlen a Boris Johnsonná maszkírozott Kenneth Branagh

Igen, ez tényleg ő. Egy sorozatban alakítja a brit miniszterelnököt.

A Sky megosztotta Boris Johnson fotóját készülő This Sceptred Isle című sorozatukból. A csavar, hogy a képen nem a brit miniszterelnök látható, hanem az elmaszkírozott Kenneth Branagh.

2020 júniusában jelentették be a sorozatot, ami a brit kormány intézkedéseit és az egészségügyi szervek tevékenységét mutatja be koronavírus első hullámának idején. Johnson az év márciusában el is kapta a vírust, és több mint egy hetet kórházban töltött, ebből néhány napot az intenzív osztályon.

Forrás: Sky

 

A COVID-19 első hulláma örökké emlékezetes marad. Ez volt az az időszak, amikor az egész ország összefogott, hogy harcba szálljon egy láthatatlan ellenség ellen. Az időszak, amikor az emberek még jobban tisztában lettek a közösség fontosságával. Sorozatunk számtalan történetet sző egybe – Boris Johnsonétól kezdve egészen a szerte az országban a frontvonalban dolgozók történetéig –, bemutatjuk a tudósok, orvosok, otthoni ápolók és a szabályok megalkotóinak erőfeszítéseit, hogy megóvjanak minket a vírustól.

– mondta Michael Winterbottom író-rendező.

A forgatókönyv a leghitelesebb forrásokból merített: kormánytagok, az Egészségügyi Minisztérium, a kórházak dolgozói és a tudósok beszámolóiból. A sorozatot jövőre mutatják be.

(Forrás: Variety)