Ezért nem fognak a közeljövőben újra összeállni az Agymenők sztárjai

A Sheldon Cooper szerelmét, Amy Farrah Fowlert alakító Mayim Bialik tárta fel az okokat.

Habár az Agymenők még csak tavaly májusban zárult (ebben a cikkünkben írtuk meg nemrégiben, hogy pontosan kinek is a hibájából), a rajongóknak annyira hiányzik, hogy máris folytatást követelnek. Annak azonban, hogy a közeljövőben újból összeálljanak kedvenc kockáink, van sajnos egy nyomós akadálya.

„A szórakoztatóipar egyik rákfenéje, hogy most már mindenkinek van valami más munkája. Én és Jim Parsons például pont egy Call Me Kat című sorozat gyártásában veszünk részt, szóval most gyakorlatilag erről szól az életünk” – magyarázta a színésznő a Metro újságnak.

Bialik és Parsons az Agymenőkben. Forrás: CBS

 

„És vannak ezenkívül bizonyos jogi dolgok is, amivel most nem untatnék senkit, de jogi feltételekhez van kötve, milyen esetben egyesülhetne újra a stáb, és ez most nem teljesül”

– mondta Bialik, aki azt is hozzátette, hogy véleménye szerint amúgy is túl korai lenne még egy tévés „osztálytalálkozó”. A sztár egyébként azt a bűnös titkát is elárulta az interjúban, hogy annak ellenére, hogy a sitcom több mint 200 részében szerepelt, sosem nézte – mivel nem szereti magát visszanézni a szerepeiben.

Szóval aki a közeljövőben az Agymenők valamely karakterével szeretne találkozni, kénytelen beérni Az ifjú Sheldonnal, amely Sheldon Cooper gyerekkori kalandjairól mesél, és aminek nemrég zárult a harmadik évada. A sitcomnak pedig egészen biztosan lesz negyedik szezonja is, csak a koronavírus miatt egyelőre nem lehet pontosan tudni, hogy mikor.


(via Independent)