Ezeket a filmeket ajánljuk szerdára

Ha a szerda este otthon ér.

Braven - Filmcafe, március 29. szerda, 21h

Joe Braven (Jason Momoa) egy fakitermelő cég tulajdonosa, aki családjával együtt él Kanadában. Édesapja, Linden demenciában szenved, ez az oka, hogy összekever egy nőt egy bárban a feleségével. A kalamajkából kocsmai verekedés támad, aminek a végén Linden kórházba kerül. Joe úgy dönt, lábadozó apjával és családjával együtt tart egy kis szünetet és visszavonulnak a félreeső vadászkunyhójukba egy csendes hétvégére. Hamarosan kiderül, hogy a faházat egy kábítószerkereskedő használja rejtekhelyként, ami összetűzéshez vezet a drogbandával. Amikor a bűnözők megjelennek és körbeveszik a hétvégi lakot, már a túlélés lesz a tét.

 

Szerelem második vérig - Magyar Mozi TV, március 29. szerda, 21h

Ágota gyereket vár Fügétől. A fiú apja autójával taxizik, és persze gitározik a zenekarában. Egy koncertjükön a tömeg elsodorja Ágotát, aki elvetél.

 

A tulajok - Moziverzum, március 29. szerda, 21h

Néhány fiatal megpróbál kifosztani egy könnyű prédának tűnő házat, mely egy idős házaspáré. Amikor azonban a tulajdonosok hazaérnek, az események nem várt fordulatot vesznek, ugyanis a két öreg olyan titkokat rejteget, melyek megőrzése érdekében bármire képesek. Így ami a fiatalok számára rutin feladatnak bizonyult, rövidesen rémálommá válik.

 

Ace Ventura 2. - Hív a természet - Paramount Network, március 29. szerda, 21h

A helyszín Afrika, a nyomozó pedig Ace, aki ezúttal egy olyan állatot készül megmenteni, amit ki nem állhat egy denevért! Jim Carrey ismét Ace, a nagy alligátorbarát, elefántokkal suttogó, majomkodó, álcamester állati nyomozó szerepében tér vissza. Ha kész vagy úgy nevetni, mint egy csapat hiéna, ha felkészültél a majomkodásra, akkor tudod, mit kell tenned. Halld a hívó szót!

 

Száguldó erőd - Mozi+, március 29. szerda, 21h

Travis Dane (Eric Bogosian) eltéríti az Egyesült Államok legelegánsabb vonatát és az egyik vagonban komputerközpontot épít ki. A zseniális tudós azt a szupertitkos kormányzati műholdat akarja irányítása alá vonni, amellyel képes elpusztítani az Államok fővárosát. A bosszúra éhes Dane-t, aki egymilliárd dollárt követel az akció leállítása fejében, csak az éppen vonaton tartózkodó egykori hajószakács, Casey Ryback tudja megállítani, akinek az sem okozott gondot, hogy tucatnyi terrorista ellenében egymaga foglaljon vissza egy hadihajót.

 

Pénzes cápa - RTL HÁROM, március 29. szerda, 21h

A pénzügyi guru, Lee Gates (George Clooney) országszerte népszerű tévésztár, akinek pénzügyi show-ját millióan nézik, és bennfentes híreivel hatást gyakorol a részvények népszerűségére. A Wall Street sztárja azonban néha téved, ami a kispénzű befektetőknek sokba kerül. Kyle (Jack O'Connell) egyenesen csődbe megy, és végső kétségbeesésében, bombákkal felszerelve, élő adásban túszul ejti a műsorvezetőt. Gates kis híján szívrohamot kap, ám a rendező, Patty (Julia Roberts) kérésére összeszedi magát, és minden idők legnézettebb adásában megpróbálja a stáb segítségével kideríteni az igazságot és elkerülni a katasztrófát.

 

Halhatatlanok - AMC, március 29. szerda, 21h

Heraklion kegyetlen és vérszomjas királya, Hyperion (Mickey Rourke) és ádáz hadserege az egész ókori Hellászt lángba borítja, hogy rátaláljon a rég elveszett epiruszi íjra. A félelmetes hatalommal bíró fegyverrel a király letaszíthatja az isteneket az Olümposzról, és a világ urává lehet. Hyperion és légiói könyörtelen hatékonysággal perzselnek fel mindent maguk körül, és úgy tűnik, senki sem állíthatja meg őket. Egy Thészeusz nevezetű fiatal kőfaragó (Henry Cavill) bosszút esküszik, miután Hyperion feldúlja a faluját, és megöli az édesanyját. Phaedra, a papnő (Freida Pinto), látja a jövőt, és miután találkozik Thészeusszal, meggyőződésévé válik, hogy a férfi az egyetlen, aki véget vethet a pusztításnak. A nő segítségével Thészeusznak sikerül maroknyi csapatot összegyűjtenie, és elindul, hogy megvívja a végső, elkeseredett csatát az emberiség megmentésére.

 

Veszélyzóna - Film Mánia, március 29. szerda, 21h

Detroit rendőrsége fallal vette körül a Téglatelep néven elhíresült paneldzsungelt. A külvilágtól elzárt városrészt a helyi gengszterek feje irányítja, aki a markában tart mindenkit. Amikor szállítás közben eltűnik egy katonai neutronbomba, a város vezetői egy profi zsarut küldenek a zárt falakon belülre, hogy beépüljön, megtalálja és semlegesítse a veszélyt egy helyi lázadó segítségével.

 

Hazárdjáték - Viasat3, március 29. szerda, 22h

Jim Bennett egy megbecsült, köztiszteletben álló egyetemi professzor, akinek van egy sötét titka, szenvedélyes szerencsejátékos. Amikor súlyos adósságba keveredik, sajátos üzletet köt, egy gengsztertől kér kölcsön, és az életét ajánlja fedezetnek. A férfi belép a tiltott, föld alatti világba, miközben az uzsorás Frank apai érdeklődéssel figyeli sorsának alakulását. Miközben Jim kapcsolata egyre jobban elmélyül az egyik diákjával, nagy kockázatot kell vállalnia, hogy kapjon egy új esélyt.

 

Ajándék ez a nap - Duna World, március 29. szerda, 22.35h

Irén, az egyedül élő óvónő egy mini lakáshoz jut eltartási szerződéssel. Viszonya a nős Attilával ezután sem rendeződik, mert a férfi nem akar válni. Ám hogy lelkiismeretét megnyugtassa, segít Irénnek nagyobb lakáshoz jutni. A 70-es évek szövevényes világában ez nem egyszerű. Először is kell hozzá egy jó ügyvéd, egy cserealap, egy férj és sok kölcsön…

 

Saul fia - Magyar Mozi TV, március 29. szerda, 22.45h

A náci koncentrációs táborokban a foglyokból álló Sonderkommando terelte be a megsemmisítésre ítélteket a gázkamrákba, vitte át a holttesteket a krematóriumokba, takarította ki a termeket az újabb transzport érkezése előtt és szállította ki a hamvakat a táborból. A megterhelő fizikai munka miatt a sonderesek a tábor többi foglyánál jobb bánásmódban részesültek, a többi táborlakótól elkülönítve laktak, de mint a "titkok őrzőit", néhány hónap után kivégezték a tagjaikat. Az újonnan alakuló sonderkommandó első feladata az előző generáció elégetése volt. A sonderesek közül nagyon kevesen élték túl a háborút. 1944, Auschwitz-Birkenau. Saul Ausländer (Röhrig Géza) egyike a krematóriumokban dolgozó sonderkommandósoknak. Társai tudják, hogy bármelyik pillanatban kivégezhetik őket, fegyvereket gyűjtenek és lázadást szerveznek. Saul viszont az elégetésre váró holttestek között felfedezni véli saját fiát, és ettől kezdve a férfit a menekülés helyett egy másik lehetetlen küldetés élteti: elhatározza, hogy kicsempészi a testet és keres egy rabbit, hogy méltó módon eltemethesse a gyermeket.

 

Cápa 4. - A cápa bosszúja - Filmcafe, március 29. szerda, 22.45h

A Brody család a sok megpróbáltatás után azt hiszi, megszabadult a rémisztő múlttól, a családot kísértő gyilkos cápától. A fiúk már felnőttek, Michaelnek családja van, Sean pedig fiatalsága legszebb éveit éli. Nem is sejtik, hogy új lakóhelyük közelében felbukkant egy minden eddiginél nagyobb, vérszomjas cápa. Az egyik hétvégén, amikor összegyűlik a család, szörnyű tragédia történik: Seant felfalja a hatalmas bestia. Michael azonnal megszervezi a cápa elleni irtóhadjáratot, ám hamarosan rá kell döbbennie, hogy a gyilkos állat rácáfol a tudományra, és mindenáron bosszút akar állni a Brody családon.

 

Nikita - Film Mánia, március 29. szerda, 22.50h

Nikita _ egy kábítószeres banda tagjaként _ betörés közben megöl egy rendőrt. Miután elkapják, Bob, a kormány különleges ügynöke választás elé állítja a lányt: vállalja a halálbüntetést vagy profi bérgyilkosként tovább élhet. Az erőt és ideget próbáló kiképzés során Nikita bizalmába fogadja Bobot, aki kihasználja a lány érzelmeit. Egy feladattal bízza meg, melyet nyilvános helyen kell végrehajtania. Az akció közben azonban elárulják, ezért megszökik. A tökéletesen kiképzett Nikita minden tudását felhasználva, el kezd Bobra vadászni, s egy megváltozott személyazonossággal megpróbál új életet kezdeni.

 

Gyerekjáték - Paramount Network, március 29. szerda, 23h

Minden idők legveszélyesebb gyermekjátéka visszatér. Karen (Aubrey Plaza), az egyedülálló anya megajándékozza kisfiát, Andyt (Gabriel Bateman) egy high-tech Buddi játékbabával. Amivel azonban egyikük sincs tisztában, hogy az öntudatra ébredő szülinapi ajándékot átjárja az elemi gonoszság...

 

Halálod appja - Moziverzum, március 29. szerda, 23h

Quinn miután barátai unszolására letölti a népszerű Halálod appját, döbbenten látja, a telefonja kijelzője szerint már csak 2 napja van hátra. Miközben a visszaszámlálón peregnek a percek, és a rémült lány versenyt fut az idővel, hogy túlélje a számára kijelölt haláli határidőt, egy sötét alak is a nyomában liheg… De vajon Quinn ki tudja cselezni a végzetét?

 

A smaragd románca - SuperTV2, március 29. szerda, 23.10h

Joan Wilder (Kathleen Turner), a félénk és álmodozó regényírónő élete unalmasan telik. Egyre-másra írja romantikus kalandregényeit, míg egy nap a fantázia valósággá válik és egy életveszélyes kaland közepén találja magát. Amikor hírt kap arról, hogy nővérét elrabolták, Joanna azonnal Dél-Amerikába utazik. A repülővel egy egzotikus világba érkezik, ahol hamarosan összehozza a sors Jack Colton-nal (Michael Douglas), azzal a fickóval, aki akár valamelyik regényéből is előléphetett volna. Jack jóképű kalandor, igazi szerencselovag, aki segít Joanna-nak, hogy élve ússza meg ezt a kalandot...

 

Lopakodók: Újratöltve - Viasat Film, március 29. szerda, 23.20h

Brandon Beckett, a híres mesterlövész fia az ENSZ-rendfenntartóknál teljesít szolgálatot a Kongói Demokratikus Köztársaságban. Parancsot kap, hogy a csapatával mentsen ki egy fehér farmert, aki csapdába esett a lázadók területén. Amikor megérkeznek a farmra, egy rejtélyes orvlövész veszi tűz alá őket, Beckettet megsebesíti, mindenki mást pedig megöl. Apja korábbi pártfogójának, a mesterlövész oktató Richard Miller segítségével Brandonnak meg kell tanulnia az ellenfele fejével gondolkodni. Csak így győzheti le őt, és találhatja meg azt, aki a parancsokat adja.

 

A tolvajok királya - Film+, március 29. szerda, 23.25h

Basil (Charlie Cox), a fiatal riasztószakértő felkeresi Brian Readert (Michaels Caine), a tolvajok királyát azzal az elképesztő ötlettel, hogy rabolják ki a Hattont. A Hattont nem lehet csak úgy kirabolni, a Hatton egy etalon, erre a páncélteremre még gondolni sem mert senki, nemhogy kirabolni . Épp erre van szüksége a 77 éves profinak, aki már rendkívül unja a semmittevést, és újra összehívja nyugdíjaskorú barátait, akik még a régi tolvajiskolában tanulták ki a szakmát. A balhéra a húsvéti ünnepek idején kerítenek sort, amikor kiüresedik a város. Azonban a nosztalgikus hangulatú bankrablás rémálomba csap át, amikor eljön az osztozkodás ideje. Amint kiderül, hogy a legértékesebb zsákmánynak lába kelt, a banda tagjai egymásnak esnek.