Ezeket a filmeket ajánljuk szerdára

Szerdára ezeket a filmeket válogattuk össze.

Lopott idő - Mozi+, június 29. szerda, 21h

A nem is olyan távoli jövőben a születésekor mindenkinek beépítenek a karjába egy órát. Ahhoz, hogy valaki huszonöt éves koron túl is éljen, időre van szüksége. A gazdagok megvásárolják az időt, míg a gettóban kétségbeesett harc folyik minden egyes percért. A gettólakó Will Salas megmenti egy időmilliomos életét, aki cserébe rengeteg időt ad neki. Mindez felkelti az Időrendészek figyelmét, és gyilkossággal gyanúsítják. Will menekülés közben túszul ejti a fiatal, gazdag lányt. Egyik percről a másikra élnek, majd egymásba szeretnek...

 

Invázió - AMC, június 29. szerda, 21h

Baleset éri a Patriot űrsiklót, maradványai szétszóródnak az Egyesült Államok területén. A hatóságok uralják a helyzetet, de hírek kapnak szárnyra arról, hogy a roncsok között idegen anyagot találtak. Carol Bennet pszichiáter környezetében különös események történnek. Az orvosnő csak később kapcsolja össze mindezeket az űrsikló balesetével. Rájön, hogy éppen azok az emberek terjesztik a ragályt, akiknek az állítólagos infulenzajárvány elleni oltásokat kell beadniuk. Az ismeretlen eredetű spóra megtámadja az ember DNS-ét, és a fertőzött fokozatosan akaratlan, lélektelen robottá alakul. 

 

Torrente 4. - Filmcafe, június 29. szerda, 21h

Torrente elvállal egy ügyet, amely balul sül el, ezért börtönbe kerül. Természetesen odabent csak egy cél hajtja, hogy tisztázhassa a nevét, kiderítse, ki juttatta börtönbe, és megtorolja azt. Ehhez azonban meg kell szöknie a börtönből, amihez kedvenc filmje (Menekülés a győzelembe) történetét hívja segítségül: focimeccset szervez a rabok és a börtönőrök között. Majd elindul a Torrente-féle bosszúhadjárat: szem, testnedv nem marad szárazon.

 

Amerikai botrány - Viasat3, június 29. szerda, 21h

Irving (Christian Bale) zseni. De sajnos, a hazugság mestere, az átverés bajnoka, a történelem egyik legsikeresebb szélhámosa. Annyira, hogy olyasmi sikerült neki, ami sok, nála komolyabbnak és fontosabbnak tűnő embernek sem: beleírta magát az Egyesült Államok történetébe. Ő valamint bűn- és élettársa (Amy Adams) egy ideje kénytelen egy FBI-ügynöknek (Bradley Cooper) is dolgozni, aki ráveszi őket, hogy küzdjék be magukat a maffia felső köreibe. Ebben az izgalmas, sok új lehetőséget kínáló és nagyon veszélyes világban politikusok, bűnözők és beépített ügynökök találkoznak. És persze: nők. Ha bármelyikük hibázik, minden összeomlik, és a romok az összes résztvevőt magukkal rántják.

 

Jackpot - Filmbox, június 29. szerda, 22.25h

Oscar Svendson teljesen átlagos, dolgos hétköznapjait éli a svéd-norvég határ közelében álló gyár vezetésével. A műanyag karácsonyfákat előállító üzem dolgozóit egyetlen dolog köti össze: mindannyian börtönből szabadultak. Oscar rémálma akkor válik valóra, amikor vérben úszva, egy valaha szebb napokat látott szexbolt padlóján ébred _ fegyverrel a kezében. Nyolc halott veszi körül, amit a rá pisztolyt szegező nyomozónak egy abszurd történettel próbál kimagyarázni. Egy telitalálatos tippmix szelvény története és a több mint másfél millió korona megnyerése azonban nem tűnik hiteles mesének a rendőr számára. 

 

Dr. Moreau szigete - AMC, június 29. szerda 22.50h

Edward Douglas túlél egy repülőgép-szerencsétlenséget a Csendes-óceán déli részén, és napokig csak hánykolódik a végeláthatatlan vizeken. Szerencséjére megmenti egy Montgomery nevű férfi, akivel egy közeli szigetre hajózik. A sziget békésnek és lakatlannak tűnik első látásra, de Edward hamarosan furcsa dolgokat tapasztal. Kiderül, hogy a sziget tulajdonosa, Dr. Moreau, a Nobel-díjas genetikus. A szigetet kísérleti célokra használja, mégpedig embereket keresztez állatokkal. Földje ezért telis-tele van szörnyszülöttekkel, amitől Edward először halálra rémül. Bár bezárják, sikerül megszöknie, és szemtanúja lesz egy új szörnyeteg születésének a professzor laboratóriumában. Találkozik Aissával is, a professzor gyönyörű szép lányával, akivel egymásba szeretnek. A lány megígéri Edwardnak, hogy segít elmenekülnie a szigetről. Közben a szörnyek egy csapata fellázad.

 

A cápa visszavág (Vörös víz) - Filmcafe, június 29. szerda, 22.50h

John Sanderst és Kelli Raymondot válásuk után néhány évvel újra összehozza a sors egy közös munkára: a Louisiana folyónál természetes gázlelőhely után kutatnak mindketten. A terveik kudarcba fulladnak, amikor csónakjukat elrabolja két bűnöző, akik lopott pénzt keresnek a folyóban. A pénzkeresést és a munka folytatását is megnehezíti egy húsevő cápa, amely megtámad mindent és mindenkit, ami vagy, aki a vízbe kerül.

 

A mexikói - Paramount Network, június 29. szerda, 23h

Egy férfi megpróbál átszállítani a határon egy ősi pisztolyt, amiről úgy hiszik, hogy meg van átkozva, miközben a barátnője arra kényszeríti, hogy hagyjon fel a bűnözői életmóddal.

 

Kígyók a fedélzeten - Film+, június 29. szerda, 23.25h

A fiatal Sean (Nathan Phillips) szemtanúja lesz, amint a hírhedt gengszter, Eddie Kim (Byron Lawson) a szeme láttára végez a neves Los Angeles-i ügyésszel. Sean az egyetlen, aki börtönbe juttathatja a bűnözőt. Ehhez azonban először is Los Angelesbe kell eljuttatni, mielőtt megölnék. Neville Flynn (Samuel L. Jackson) FBI-ügynökre vár a veszélyes feladat, aki fel is juttatja a repülőgépre, nem is sejtve, hogy a raktérben mérges kígyók százait engedték szabadon Kim mindenre elszánt emberei.