Ezeket a filmeket ajánljuk szerdára

Nincs nagy választék, de azért kellemesen el lehet tölteni az estét a tévé előtt.

Rossz társaság - Viasat3, december 8. szerda, 21h

Még egy titkosügynök sem pótolhatatlan. A CIA egyik legjobb embere épp egy különösen fontos titkos atomfegyver-üzlet befejezése előtt veszti életét. Ám a Cég tudja, hogy mi a megoldás: felkutatja az áldozat ikertestvérét és meggyőzi, ugorjon be a testvére helyett. Csak éppen a jól képzett, kötelességtudó titkosszolga helyére így egy nagyszájú, laza bűnöző lép, akinek egyrészt fogalma sincs a konspiráció alapszabályairól, másrészt nem is akar tudomást venni róluk. A Cég azonban nem jön zavarba: beveti legjobb emberét, Gaylord Oakes-t, aki eddig minden meleg helyzetből kivágta magát. Oakes-nak 9 napja van, hogy a zabolátlan újoncból tökéletes harcost faragjon. Mert az ellenség már a nyomukban van: ők rögtön elhitték, hogy a veterán oldalán nagyszájúskodó alak is a CIA embere.

 

A titánok harca - Film+, december 8. szerda, 21h

Hádész (Ralph Fiennes), az alvilág ura elpusztítja a félisten Perszeusz (Sam Worthington) családját. Ráadásul azt követeli az emberektől, hogy áldozzák fel Argosz hercegnőjét, Andromédát (Alex Davalos), és vessék a szörnyszülött fia, Kraken elé. Perszeusz vállalja, hogy szembeszáll a szörnnyel. Egy csapat harcossal, köztük a veterán Drakóval (Mads Mikkelsen) és Andromédával az oldalán elindul, hogy megakadályozza a káoszt. A tiltott világokban való utazás során csak akkor győzhetik le az útjukba kerülő vérszomjas démonokat és fenevadakat, ha Perszeusz elfogadja a benne rejlő isteni erőt, és saját kezébe veszi sorsának irányítását.

 

Szívrablók (Henry bűne) - Paramount Network, december 8. szerda, 21h

Henry napjai végtelen egyhangúsággal telnek: élete céltalan _ alvajáróként tengődik egészen addig, míg egy nap össze nem keverik egy bankrablóval. Hiába ártatlan, 3 évet kell lehúznia a börtönben a "szakma" nagy öregje, Max társaságában. Mikor kiszabadul, bosszút forral: el akarja követni azt a bűntettet, ami miatt leültették. Átgondolt tervének alapját a bankkal szembeni színház adja _ régen egy alagúttal kötötték össze a két épületet. Szereplőként csatlakozik az éppen új előadásra készülő társulathoz, s miközben a frissen szabadult Max-szel tökéletesítgeti akciójuk részleteit, a társulat gyönyörű színésznőjére is szemet vet. Persze végül semmi sem alakul úgy, ahogy kigondolták.

 

A fehér grófnő - Film4, december 8. szerda, 21.50h

A fehér grófnő a harmincas évek virágzó Sanghajának varázslatos, ám korrupt világában játszódik. A történet középpontjában Todd Jackson, a vak amerikai diplomata és Szófia Belinszkaja, az Oroszországból menekült arisztokrata nő kapcsolata áll. Szófia táncosnőként dolgozik, és a létfenntartásért néha kénytelen áruba bocsátani testét. Jackson, oldalán titokzatos japán barátjával, Macudával nyit sikeres éjszakai klubot, amelynek fő attrakciója Szófia grófnő lesz. A harcok azonban utolérik a várost, az ott lakóknak menekülnie kell.

 

Ha eljön Joe Black - SuperTV2, december 8. szerda, 22.05h

Előbb vagy utóbb mindenki találkozik a maga Joe Black-jével... Bill Parrish gazdag és befolyásos üzletember, pazar körülmények között él két szerető lányával a közelében, s néhai felesége emlékével a szívében. Életében éppen két nagy dolog van készülőben. Az egyik a cégének egyesítése egy másik mamutvállalattal, a másik pedig a 65. születésnapja, melynek alkalmából idősebb lánya világraszóló partit szervez. Ám valami közbeszól. Egy hang, melyet csak Bill hall, s amely zavarba ejtően és kíméletlenül mondja a magáét. Ez a Halál hangja… De a Halál nem elégszik meg ennyivel, hanem alakot ölt és meghívatja magát a családi vacsorára. Bill a rejtélyes idegent pedig Joe Black néven mutatja be...

 

Hanna - Gyilkos természet - AXN, december 8. szerda, 22.55h

Hanna (Saoirse Ronan) egyszerű kamaszlánynak látszik. De olyan erős, gyors, ravasz és kitartó, mint egy profi zsoldos katona. Apja, a CIA egykori ügynöke (Eric Bana) az északi sarkkörön túl, Finnország néptelen tundráin nevelte fel. Amikor a férfi úgy érzi, hogy a lány felkészült, visszaküldi a civilizált világba, és egy feladatot bíz rá. Hanna egy számára teljesen ismeretlen közegbe kerül, amit eddig csak könyvekből ismert. Nyomában a kegyetlen ügynökökkel, és egy titokzatos nővel (Cate Blanchett) a lány egyre közelebb kerül kitűzött célpontjához.

 

Ez a fiúk sorsa - Duna Tv, december 8. szerda, 23.15h

A 13 éves Tobias Wolf (Leonardo DiCaprio) apa nélkül nőtt fel. Anyja, Caroline (Ellen Barkin) úgy dönt, itt az ideje, hogy a fiának apát, magának pedig férjet találjon. Hozzámegy Dwighthoz (Robert De Niro), a középkorú munkásemberhez, aki korántsem örül egy idegen kölyöknek. Dwight hamar kimutatja a foga fehérjét, rendszeresen bántalmazza Tobiast, aki csak úgy szabadulhat meg kínzójától, ha bekerül egy bentlakásos iskolába.